Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Mailiin (Windows)

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -tilisi Mail -sovellukseen Windowsille, jotta voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

1. Avaa Mail Käynnistä -valikosta.
    Mail -sovelluksen kuvake, joka näyttää avoimen sinisen kansion
  2. Jos olet käyttänyt sovellusta aiemmin, valitseAsetukset Gear Asetukset ja valitse Hallitse tilejä . Muussa tapauksessa siirry seuraavaan vaiheeseen.
  3. Valitse Lisää tili .
    Alla Tervetuloa postiviestiin ja lisää merkki Lisää tili
  4. Valitse Office 365 .
    Outlook.com-, Office 365- ja Google -kuvakkeet
  5. Anna Microsoft 365 sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.
  6. Valitse Työ- tai koulutili ja sitten Jatka .
    Työ- tai koulutili Jatka -painikkeen yläpuolella
  7. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään .
  8. Huomautus: Sinun on ehkä valittava, haluatko Windows muistavan tilisi vai haluatko kirjautua sisään vain Mail -sovellukseen.

9. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  10. Kun näet, että tilisi on määritetty, siirry Saapuneet -kansioon valitsemalla Valmis.