No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Mailiin (Windows)

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -tilisi Windows -sähköpostisovellukseen, jotta voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

1. Avaa Mail Käynnistä -valikosta.
    Mail -sovelluksen kuvake, joka näyttää avoimen sinisen kansion
  2. Jos olet käyttänyt sovellusta aiemmin, valitseAsetukset Gear Asetukset ja valitse Hallitse tilejä . Muussa tapauksessa siirry seuraavaan vaiheeseen.
  3. Valitse Lisää tili .
    Alla Tervetuloa postiviestiin ja lisää merkki Lisää tili
  4. Valitse Office 365 .
    Outlook.com-, Office 365- ja Google -kuvakkeet
  5. Anna Microsoft 365 sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.
  6. Valitse Työ- tai koulutili ja sitten Jatka .
    Työ- tai koulutili Jatka -painikkeen yläpuolella
  7. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään .
  8. Huomautus: Sinun on ehkä valittava, haluatko Windows muistavan tilisi vai haluatko kirjautua sisään vain Mail -sovellukseen.

9. Saat vahvistuksen, kun tilisi on määritetty. Sulje ikkuna valitsemalla Valmis ja siirry Saapuneet -kansioon.