No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää Microsoft 365-sähköpostini Outlook 2016: een (Mac)

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365-sähköpostiosoitteesi Outlook for Maciin. Sitten olet valmis lähettämään ja vastaanottamaan yrityssähköposteja.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa Outlook. (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Näin voit ladata sen.)
  2. Valitse valikkoriviltä Näkymät > Asetukset .
    Valitse Outlook ja valitse sitten Asetukset
  3. Valitse Tilit .
    Valitse Tilit
  4. Valitse + (plus)> Uusi tili .
  5. Valitse + ja valitse Uusi tili

Huomautus: Sinun on ehkä valittava tilisi tyyppi Työ / koulu jatkaa.

6. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatkaa .
    Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka
  7. Kirjoita sähköpostiosoitteesi salasana ja valitse Kirjaudu sisään .
    Kirjoita salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään
  8. Valitse Tehty . Jos sinulla on useampi kuin yksi tili, päättää, minkä tilin haluat asettaa oletukseksi.
    Valitse Valmis
  9. Tilisi näkyy ja sähköpostisi latautuvat, mikä voi viedä muutaman minuutin.

Näytä minulle