No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Outlookiin (Mac)

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköposti Outlook for Mac -sovellukseen. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

1. Avaa Outlook. (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Näin voit ladata sen.)
  2. Valitse valikkoriviltä Outlook > Asetukset .
    Valitse Outlook ja valitse sitten Asetukset
  3. Valitse Tilit .
    Valitse Tilit
  4. Valitse + (plus) > Uusi tili .
  5. Valitse + ja valitse Uusi tili

Huomautus: Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ/koulu .

6. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka .
    Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka
  7. Anna sähköpostisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään .
    Anna salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään
  8. Jos monivaiheinen todennus (MFA) on käytössä, määritä yksi käytettävissä olevista vaihtoehdoista kehotteiden mukaisesti tai vahvista tilisi käyttämällä olemassa olevaa MFA-menetelmääsi. Jos suojauksen oletusasetukset ovat käytössä, määritä MFA Microsoft Authenticator App -sovelluksessa.
  9. Valitse Valmis . Jos sinulla on useampi kuin yksi tili, valitse, minkä tilin haluat asettaa oletukseksi.
    Valitse Valmis
  10. Tilisi näkyy ja sähköpostisi latautuvat, mikä voi kestää muutaman minuutin.