Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Outlookiin (Mac)

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköposti Outlook for Mac -sovellukseen. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

1. Avaa Outlook. (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Näin voit ladata sen.)
  2. Valitse valikkoriviltä Outlook > Asetukset .
    Valitse Outlook ja valitse sitten Asetukset
  3. Valitse Tilit .
    Valitse Tilit
  4. Valitse + (plus) > Uusi tili .
  5. Valitse + ja valitse Uusi tili

Huomautus: Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ/koulu .

6. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka .
    Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka
  7. Anna sähköpostisi salasana ja valitse Kirjaudu sisään .
    Anna salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään
  8. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  9. Valitse Valmis . Jos sinulla on useampi kuin yksi tili, valitse, minkä tilin haluat asettaa oletukseksi.
    Valitse Valmis

Tilisi näkyy ja sähköpostisi latautuu. Tämä voi kestää muutaman minuutin.