Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Outlookin Android -laitteeseen

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostitilisi Outlook for Android -sovellukseen. Voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia puhelimestasi.

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

1. Avaa Outlook . (Eikö sinulla ole sovellusta? Lataa se Google Play -kaupasta .)
  2. Napauta Valikko > Rataspainike Asetukset.
    Napauta valikkokuvaketta (talo)
  3. Napauta Lisää sähköpostitili > Lisää sähköpostitili .
    Lisää sähköpostitili
  4. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Jatka .
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Jatka
  5. Anna Microsoft 365 -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään . (Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu , ei henkilökohtainen .)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  6. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  7. Nyt Microsoft 365 -tilisi näkyy Asetuksissa. Tarkista sähköpostilaatikkosi.
    Uusi Microsoft 365 -sähköpostitili näkyy Asetuksissa