Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Outlookin Android -laitteeseen

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostitilisi Outlook for Android -sovellukseen. Voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia puhelimestasi.

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

1. Avaa Outlook . (Eikö sinulla ole sovellusta? Lataa se Google Play -kaupasta .)
  2. Napauta Valikko >Gear -painike Asetukset .
    Napauta Valikkokuvake, joka näyttää talon
  3. Napauta Lisää sähköpostitili > Lisää sähköpostitili .
    Lisää sähköpostitili
  4. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Jatka .
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Jatka
  5. Syötä Microsoft 365 -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään. (Sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  6. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  7. Nyt Microsoft 365 -tilisi näkyy Asetuksissa. Tarkista sähköpostilaatikkosi.
    Uusi Microsoft 365 -sähköpostitili näkyy Asetuksissa