Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Outlookin Android -laitteeseen

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostitilisi Outlook for Android -sovellukseen. Voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia puhelimestasi.

Tämä video on osa ohjesarjaa sähköpostin määrittämistä varten .

Vaaditaan: Varmista ennen jatkamista, että sinulla on Outlook -sovellus. Jos haluat ladata Outlookin, skannaa tämä QR -koodi puhelimesi kameralla.
qr -koodi Microsoft Outlook -sovelluksen lataamista varten
  1. Avaa Outlook .
  2. Napauta Valikko ja sittenGear -painike Asetukset .
    Napauta Valikkokuvake, joka näyttää talon
  3. Napauta Lisää sähköpostitili ja sitten Lisää sähköpostitili .
    Lisää sähköpostitili
  4. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Jatka .
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Jatka
  5. Anna Microsoft 365 -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään . (Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu , ei henkilökohtainen .)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  6. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  7. Nyt Microsoft 365 -tilisi näkyy Asetuksissa. Tarkista sähköpostilaatikkosi.
    Uusi Microsoft 365 -sähköpostitili näkyy Asetuksissa