Lisää Microsoft 365 -sähköpostini Outlookin Android -laitteeseen

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostitilisi Outlook for Android -sovellukseen. Voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia puhelimestasi.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa Outlook . (Eikö sinulla ole sovellusta? Lataa se Google Play -kaupasta .)
  2. Napauta Valikko > Rataspainike Asetukset.
    Napauta valikkokuvaketta (talo)
  3. Napauta Lisää Mail-tili > Lisää sähköpostitili
    Lisää sähköpostitili
  4. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Jatka .
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Jatka
  5. Syötä Microsoft 365 -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään. (Sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  6. Jos ylläpitäjäsi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (kutsutaan myös nimellä kaksivaiheinen vahvistus), sinun on vahvistettava tilisi.
  7. Nyt Microsoft 365 -tilisi näkyy Asetuksissa. Tarkista sähköpostilaatikkosi.
    Uusi Microsoft 365 -sähköpostitili näkyy Asetuksissa

Näytä minulle

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelimeen.