Lisää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteeni Outlook 2013: een (Windows)

Kun olet määrittänyt Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi , voit lisätä sen Outlook 2013 for Windows -ohjelmaan.

Suosittelemme, että määrität Outlookin automaattisesti Outlook Setup Assistant -apuohjelmalla. Jos sinulla on Business Professional- tai Premium Security -sopimus, voit ladata Outlookin uusimman version .

Huomautus: Varmista, että käytät Outlookin uusinta versiota. Microsoft lopetti Outlook 2013: n tuen (versiot ennen versiota 15.0.4971.1000). Lue lisää .

1. Avaa Ohjauspaneeli Käynnistä -valikosta .
  2. Valitse Käyttäjätilit .
  3. Valitse Mail .
  4. Valitse Näytä profiilit .
  5. Valitse Lisätä .
  6. Anna profiilille nimi.
  7. Valitse Käytä aina tätä profiilia asettaaksesi uusi profiili oletusasetukseksi.
  8. Valitse uusi profiilinimi avattavasta luettelosta.
  9. Valitse OK .
  10. Anna Automaattinen tilin määritys -sivulla seuraavat tiedot:
    • Etu- ja sukunimi
    • Sähköpostiosoite
    • Sähköpostin salasana
  11. Valitse Seuraava .
  12. Kun Outlook on määrittänyt tilisi, valitse Valmis .
  13. Lähetä itsellesi testisähköposti Outlookista verkossa ja vastaa siihen Outlook 2013: sta. Tämä on nopein tapa vahvistaa, että sähköpostiosoitteesi on käyttövalmis