Lisää MLS/IDX-kiinteistölistaukset omaan sivustooni

Jos käytät IDX-/MLS-listausten osiota, asiakkaat voivat hakea omalla alueellansa olevia kiinteistöjä poistumatta sivustoltasi. Tarvitset listausten lisäämiseen Vakio-, Premium- tai Verkkokauppapaketin.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder tai Website Builder, jos sinulla on Digitaalisen markkinoinnin paketti, ja avaa sivustosi valitsemalla sen vierestä Hallitse.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivulle kohtaan, johon haluat lisätä XXXXXX, ja lisää osio.
  5. Hae osio MLS/IDX-kiinteistölistaukset ja valitse Lisää.
  6. Valitse Lisää sen asettelun kohdalta, jota haluat käyttää.
  7. Jos sinulla ei vielä ole IDX-tiliä, napsauta Luo IDX-tili.
  8. Kun olet rekisteröitynyt IDXBroker.com-sivustolle, saat heiltä sähköpostin, joka sisältää API-avaimesi. IDX Broker tarjoaa myös yleiskatsauksen palveluistaan, jotka saat tuotteen Website Builder mukana.
  9. Kun olet saanut API-avaimesi, kopioi ja liitä se Syötä API-avain -kenttään. Kun olet syöttänyt API-avaimesi, listaustesi pitäisi tulla pian näkyviin.
  10. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.