Kotisivukone Ohje

Lisää MLS/IDX-kiinteistölistaukset omaan sivustooni

Kun lisäät IDX-/MLS-listauksesi sivustoosi, asiakkaasi voivat hakea kiinteistöjä alueellaan lähtemättä sivustoltasi. Tarvitset listausten lisäämiseen Vakio-, Premium- tai Verkkokauppapaketin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vieritä sivustosi päänäkymää kohtaan, johon haluat lisätä osion, ja napsauta pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta
  4. Napsauta Lisää osio -paneelissa MLS-/IDX-kiinteistölistaukset.
    MLS-/IDX-osio
  5. Napsauta Lisää siinä asettelussa, jota haluat käyttää.
    Valitse MLS-/IDX-asettelu
  6. Jos sinulla ei jo ole olemassa olevaa IDX-tiliä, napsauta Luo IDX-tili.
    Luo IDX-tili
  7. Kun olet rekisteröitynyt IDXBroker.com-sivustolle, saat heiltä sähköpostin, joka sisältää API-avaimesi. IDX Broker tarjoaa myös yleiskatsauksen palveluistaan, jotka saat tuotteen Website Builder mukana.
  8. Kun olet saanut API-avaimesi, kopioi ja liitä se Syötä API-avain -kenttään.
    Syötä API-avain
  9. Kun olet syöttänyt API-avaimesi, listauksesi pitäisi tulla pian näkyviin.
  10. Tähän liittyvä vaihe