No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää mukautettu HTML -lohko WordPressiin

Voit lisätä lohkon, jossa on mukautettu HTML -koodi, WordPress -verkkosivustoosi.

1. Avaa lohkoeditori ( Tarvitsetko apua lohkoeditorin avaamisessa? ).
  2. Valitse Lisää lohko .
  3. Valitse Mukautettu HTML -muoto Muotoilu -osiosta.
  4. Liitä HTML -koodinpätkä annettuun kenttään.
  5. Voit esikatsella koodia valitsemalla Esikatselu -välilehden.
Animaatio, joka kuvaa mukautetun html -lohkon lisäämistä

Huomautus: Muista päivittää sivusi tai viestisi muokkauksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Löydät tarkempia tietoja HTML sinun WordPress sivuston käyttöohjeet.
  • Mikä on CoBlocks? (Tarvitsee linkin)
  • Lue lisää WordPressin lohkoeditorista niiden tukidokumentaatiosta .