Lisää mukautetut isäntänimeni

Rekisteröi omat isäntänimesi luodaksesi mukautettuja nimipalvelimia verkkotunnuksille, jotka on rekisteröity GoDaddy-palvelussa. TLD-rekisteri määrittää lisättävien isäntänimien enimmäismäärän.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Valitse Isäntänimet-kohta enemmän-valikkokuvake Enemmän-valikosta.
    valitse toissijainen dns
  5. Valitse LISÄÄ.
  6. Syötä Isäntänimi ja IP-osoite sopiviin kenttiin. Älä sisällytä verkkotunnusta Isäntänimi-kenttään, sillä se on jo lisätty valmiiksi.
  7. Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Uudet isäntänimesi ovat useimmissa tapauksissa valmiita käyttöön 90 minuutin kuluessa. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun ne ovat valmiina. Tämän jälkeen voit muuttaa nimipalvelimesi käyttämään uusia isäntänimiäsi.