Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää muuttujatuote WooCommerce -palvelussa

Muuttuva tuote on tuote, jolla on useita vaihtoehtoja tai tuotenumeroita, kuten erikokoiset ja -väriset takit. Tämä tuotetyyppi on hyödyllinen, kun muunnelmasarjassa täytyy määrittää erilaisia ominaisuuksia, kuvia, varastossa olevia tuotteita tai hintoja. WooCommerce tarjoaa myös muita tuotetyyppejä .

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tuotteet , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Lisää uusi laajennetussa Tuotteet -valikossa.
  4. Täytä Tuotteen nimi -kenttä tuotteesi nimellä.
  5. Kirjoita isoon tekstiruutuun Tuotteen kuvaus.
  6. Valitse Tuotetiedot -osion avattavasta valikosta Muuttuja.

Huomautus: Luomme määritteitä ja muunnelmia seuraavissa vaiheissa. Tätä vaaditaan muuttuville tuotteille.

7. Anna seuraavaksi Tuotteen lyhyt kuvaus , joka näkyy yleensä myymälässä olevan tuotteen kuvan vieressä.
  8. Valitse sivun oikean reunan Tuoteryhmät- osiosta kaikki siihen liittyvät luokat.

Huomautus: Jos et ole jo lisännyt luokkaa, voit tehdä sen napsauttamalla Lisää luokka .

9. Napsauta Tallenna luonnos tai Julkaise- painiketta lähellä oikeaa yläkulmaa.

Voit tehdä muutoksia tuotteen asetuksiin milloin tahansa.

Seuraavat vaiheet

1. Luo määritteitä muuttuvalle tuotteelle.
  2. Luo muunnelmia muuttuvalle tuotteelle.