Lisää NS -tietue

Lisää mukautettuja NS -tietueita osoittamaan tietty aliverkkotunnuksen etuliite eri nimipalvelinjoukkoon. Määritämme automaattisesti oletus -DNS: lle tarvittavat NS -tietueet, kun hallitsemme DNS : ää GoDaddylla, eikä näitä tietueita voi muokata. Mukautettujen NS -tietueiden avulla voit hallita aliverkkotunnuksen DNS: ää erillisellä DNS -palvelulla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Lisää uusi tietue valitsemalla Lisää.
    valitse lisää uusi tietue
  4. Valitse NS Record Tyyppi -valikon vaihtoehdoista.
  5. Anna NS -tietueesi tiedot:
    • Nimi : Sen aliverkkotunnuksen etuliitteen isäntänimi, johon osoitat.
    • Arvo : Nimipalvelin, johon haluat aliverkkotunnuksen etuliitteen osoittavan.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  6. Tallenna uusi NS -tietue valitsemalla Lisää tietue.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.