No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää NS -tietue

Jos isännöit DNS -palvelua GoDaddy -palvelun kanssa, oletus -DNS: lle tarvittavat NS -tietueet määritetään automaattisesti, eikä niitä voi muokata. Voit kuitenkin lisätä mukautettuja NS -tietueita osoittaaksesi tietyn aliverkkotunnuksen isännän eri nimipalvelinjoukolle, mikä voi sen jälkeen sallia sinun hallita aliverkkotunnuksen DNS: ää edelleen toisessa DNS -palvelussa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Vieritä alas kohtaan Lisäasetukset ja napsauta Hallitse DNS: ää .
    valitse DNS -hallinta
  4. Valitse Lisää -painike olemassa olevien tietueiden luettelon alapuolella. Valitse Tyyppi -pudotusvalikosta Nimipalvelin .
  5. Täytä vaaditut kentät:
    • Isäntä: Aliverkkotunnuksen isäntänimi, jota olet osoittamassa.
    • Osoittaa: Nimipalvelin, johon haluat aliverkkotunnuksen osoittavan.
    • TTL: Kuinka kauan palvelimen pitäisi tallentaa tiedot välimuistiin.
  6. Viimeistele prosessi napsauttamalla Tallenna.

Kaikkien muutosten tuleminen voimaan kestää enintään 48 tuntia.