Microsoft 365 GoDaddyn toimittamana Ohje

Lisää Office 365 -sähköpostini Android-puhelimen Gmail-sovellukseen

Vaihe 3 Office 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Office 365 -sähköpostitilisi Android-puhelimesi Gmail-sovellukseen. Tällä tavoin voit aina pitää silmällä yrityssähköpostiasi, olitpa sitten missä tahansa.

1. Avaa Gmail.
    • Uudet käyttäjät: Napauta Lisää sähköpostiosoite.
      Napauta “Lisää sähköpostiosoite”
    • Olemassa olevat käyttäjät: Napauta Tili ja Lisää toinen tili.
      Napauta “Lisää tili”
  2. Napauta Exchange ja Office 365.
    Valitse Exchange ja Office 365
  3. Anna Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Seuraava.
    Napauta “Lisää tili”
  4. Anna salasanasi ja napauta Seuraava.
    Napauta “Lisää tili”
  5. Tiliä ensi kertaa käyttävien henkilöiden tulee tarkistaa käyttöoikeudet ja myöntää Gmailille lupa puhelimen käyttöön.
    • Voit ottaa laitteen järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet käyttöön napauttamalla Aktivoi.
    • Voit myöntää Gmailille pääsyn yhteystietoihisi napauttamalla Salli.
    • Voit myöntää Gmailille pääsyn kalenteriisi napauttamalla Salli.
  6. Kun tilisi on määritetty valmiiksi, napauta Valmis.
  7. Voit tarkastella sähköpostitiliäsi napauttamalla Siirrä minut Gmailiin. Voit tarkastella asetuksiasi ja päivittää näyttönimesi tai mobiililaitteissa käytettävän allekirjoituksen napauttamalla Profiili.

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelinta varten.