Lisää Office 365 -sähköpostini Outlook 2016 -sovellukseen Windows-tietokoneessa

Vaihe 3 Office 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Office 365 -sähköpostisi Outlook 2016 -sovellukseen (tai uudempaan) Windows-tietokoneessa. Tällöin voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa Outlook. (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Näin voit ladata sen.)
  2. Valitse Tiedosto ja sitten + Lisää tili.
    Valitse Tilin tiedot -kohdassa + Lisää tili
  3. Syötä Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja valitse Yhdistä.
    Syötä sähköposti ja valitse Yhdistä
  4. Syötä Office 365 -salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään. Valitse pyydettäessä, haluatko käyttää tätä tiliä kaikkialla laitteessasi.
    Syötä salasana ja kirjaudu sisään
  5. Huomautus: Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.

6. Kun Outlook näyttää, että sähköpostisi on lisätty, valitse Valmis.

Näytä minulle