No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää Office 365-sähköpostini Outlookin Android-laitteeseen

Vaihe 3 Office 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Office 365-sähköpostitilisi Outlook for Androidiin. Voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköposteja puhelimesta menettämättä lyöntiä.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avata Näkymät . (Eikö sinulla ole sovellusta? Lataa se osoitteesta Google Play Kauppa .)
  2. Napauta Valikko >Vaihdepainike asetukset .
    Napauta valikkokuvaketta, joka näyttää talon
  3. Napauta Lisää sähköpostitili > Lisää sähköpostitili
    Lisää sähköpostitili
  4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Office 365 ja napauta Jatkaa .
    Kirjoita sähköpostiosoite ja napauta Jatka
  5. Kirjoita Office 365-salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään . (Sinun on ehkä valittava tilisi tyyppi Työ tai koulu .)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  6. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (kutsutaan myös kaksivaiheiseksi vahvistukseksi), sinun on myös vahvistettava tilisi.
  7. Office 365-tilisi näkyy nyt asetukset . Mene omaan Saapuneet tarkistaa sähköpostiosoitteesi.
    Uusi Office 365-sähköpostitili näkyy Asetuksissa

Näytä minulle

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelimeen.