Office 365 GoDaddyltä Ohje

Lisää Office 365 -sähköpostiosoite laitteeseen

Esittely | Vaihe 1 | Vaihe 2 | Vaihe 3 | Vaihe 4 | Yhteenveto

Tähän mennessä sähköpostiosoitteesi pitäisi olla määritettynä ja sähköpostiosoite salasanan uudelleen asettamista varten lisättynä. Nyt kun olet tehnyt tämän, otat sähköpostitilisi käyttöön puhelimessasi, tietokoneessasi tai molemmissa.

Matkapuhelimen sähköpostisovellukset

Tietokoneen sähköpostisovellukset

Sen jälkeen kun olet lisännyt sähköpostiosoitteesi laitteeseen, voit siirtyä vaiheeseen 4. Nähdään siellä!

Vaihe 4. Lähetetäänpä ensimmäinen sähköpostiviestisi!

Lisätietoja

Voinko silti käyttää Outlookin tai Officen vanhaa versiota?