Office 365 GoDaddyltä Ohje

Lisää Office 365 -sähköpostiosoitteeni Android-puhelimeeni

Esittely | Vaihe 1 | Vaihe 2 | Vaihe 3 | Vaihe 4 | Yhteenveto

Jotta voit lisätä sähköpostiosoitteesi Android-puhelimen sähköpostisovellukseen, tarvitset Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

1. Avaa sähköpostisovellus.
  2. Napauta Valikko ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta Lisää tili.
  4. Napauta Yritys (versiostasi riippuen saatat nähdä sen sijasta Microsoft Exchange ActiveSync).
    Napauta Yritys
  5. Anna GoDaddy Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja napauta sitten Kirjaudu sisään.
    Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, napauta Kirjaudu sisään

Huomautus: Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun määrität sähköpostitilin, sinua saatetaan pyytää antamaan hyväksyntäsi kohdissa Tietosuojakäytäntö ja Salli sähköpostin soittaa ja hallita puheluja.

Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua pyydetään antamaan tietosi manuaalisesti:

Käyttäjänimi = Office 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana = Office 365 -sähköpostisalasanasi
    Palvelin = outlook.office365.com
    Verkkotunnus\käyttäjänimi = \[Office 365 -sähköpostiosoite] (esimerkiksi: \omistaja@esimerkki.com)

6. Ota suoja-asetukset käyttöön napauttamalla Käytä.
    Käytä suoja-asetuksia napauttamalla Käytä
  7. Suorita manuaalinen määrittäminen loppuun napauttamalla Seuraava (Voit palata muokkaamaan näitä asetuksia milloin vain).
    Napauta Seuraava, muokkaa manuaalisen määrityksen asetuksia myöhemmin
  8. Aktiovoi Puhelimen järjestelmänvalvoja -sovellus napauttamalla Aktivoi.
    Aktiovoi Puhelimen järjestelmänvalvoja -sovellus napauttamalla Aktivoi
  9. Muokkaa tilin nimeä ja napauta Valmis.
    Muokkaa tilin nimeä ja napauta Valmis.
  10. Näet viestin, joka vahvistaa, että GoDaddy Office 365 -sähköpostitilisi on lisätty Android-puhelimeesi.
    Sähköpostitili on lisätty Android-puhelimen sähköpostisovellukseen

Hienoa. Sähköpostitilisi on nyt Android-puhelimen sähköpostisovelluksessa ja voit sen sähköpostitilisi käytön! Jos haluat lisätä sähköpostitilisi toiseen laitteeseen, voit palata vaiheeseen 3, jossa on ohjeet toista sähköpostitiliä varten. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 4. Lähetä ensimmäinen sähköposti!

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelimeen.