Office 365 GoDaddyltä Ohje

Lisää Office 365 -sähköpostiosoitteeni Apple Mail (Mac) -sovellukseen

Esittely | Vaihe 1 | Vaihe 2 | Vaihe 3 | Vaihe 4 | Yhteenveto

Jotta voit lisätä sähköpostiosoitteesi Apple Mail -sovellukseen, tarvitset Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

Voit katsoa tästä lyhyen videon alempana tällä sivulla.

1. Avaa Apple Mail -sovellus ja napsauta Mail (jos tämä on ensimmäinen kerta kun määrität Apple Mail -sovelluksen käyttöön, sen avaaminen käynnistää sähköpostitilin lisäämisprosessin).
  2. Valitse Lisää tili.
    Napsauta Mail-valikossa Lisää tili
  3. Valitse Exchange ja napsauta Jatka.
    Valitse Exchange, napsauta Jatka
  4. Anna nimesi, Office 365 -sähköpostiosoite ja napsauta Kirjaudu sisään.
    Anna nimi, sähköpostiosoite, salasana ja napsauta Kirjaudu sisään
  5. Anna Microsoftin etsiä sähköpostiosoitteesi ja tilitietosi napsauttamalla uudelleen Kirjaudu sisään Napsauta uudelleen Kirjaudu sisään

Huomautus: Jos Microsoft ei löydä sähköpostiosoitettasi, sinua pyydetään syöttämään tietosi manuaalisesti:

Käyttäjänimi = Office 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana = Office 365 -sähköpostisalasanasi
    Sisäinen URL = outlook.office365.com
    Ulkoinen URL = outlook.office365.com

6. Sinut ohjataan uudelleen Office 365 -kirjautumisnäyttöön. Anna Office 365 -sähköpostitilisi salasana ja napsauta Kirjaudu sisään.
    Napsauta uudelleen Kirjaudu sisään

Huomautus: Sinulta saatetaan pyytää antamaan käyttöoikeus Office 365:lle sisäänkirjautumisesi osana. Valitse Anna suostumus organisaatiosi puolesta ja napsauta Hyväksy.
    Myönnä käyttöoikeus ja napsuta Hyväksy

7. Napsauta Valmis (voit palata muokkaamaan näitä asetuksia milloin vain).
    Valitse sovellusasetukset, napsauta Valmis
  8. Tilisi näkyy nyt ja sähköpostien lataus käynnistyy. Tämä voi kestää muutaman minuutin.
    Saapuneet-kansio näkyy Apple Mail -sovelluksessa

Näytä minulle kuinka

Vaihe 4. Lähetä ensimmäinen sähköposti!

Lisätietoja

Onko sinulla vaikeuksia sisäänkirjautumisen kanssa?