Lisää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi Apple Mailiin Mac-tietokoneella.

Vaihe 3 Microsoft 365 -tilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi Apple Mail -sovellukseen. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia Mac-tietokoneellasi.

Tämä video on osa opassarjaa: sähköpostin määrittäminen.

1. Avaa Apple Mail.
    Mail-sovellus, sininen tausta, valkoinen kirjekuori.
  2. Jos olet uusi käyttäjä, siirry vaiheeseen 3. Muussa tapauksessa valitse Mail ja sitten Lisää tili.
    Valitse Mail-valikossa Lisää tili
  3. Valitse ensin Exchange ja sitten Jatka.
    Valitse ensin Exchange ja sitten Jatka
  4. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Anna nimi ja sähköpostiosoite ja valitse Kirjaudu sisään
  5. Valitse Kirjaudu sisään.
    Kirjaudu sisään
  6. Syötä sähköpostisi salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu, ei henkilökohtainen.
    Anna salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.
  7. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai määritä Authenticator-sovellus käyttöä varten.
  8. Jos sinulta pyydetään käyttöoikeutta tiliisi, valitse Hyväksy.
  9. Valitse Valmis. Voit palata muokkaamaan näitä asetuksia milloin vain.
    Valitse sovellusasetukset ja napsauta Valmis

Microsoft 365 -sähköpostisi on nyt määritetty Apple Mail -palvelussa.