Office 365 GoDaddyltä Ohje

Lisää Office 365 -sähköpostiosoitteeni iPhone-puhelimeeni

Esittely | Vaihe 1 | Vaihe 2 | Vaihe 3 | Vaihe 4 | Yhteenveto

Jotta voit lisätä Office 365 -sähköpostiosoitteesi iPhone-puhelimen Mail-sovellukseen, tarvitset Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi.

1. Napauta Asetukset ja napauta sitten Salasanat & Tilit.
  2. Napauta Lisää tili.
    Kohdassa Salasanat & Tilit napauta Lisää tili
  3. Napauta Exchange.
    Napauta Exchange
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja lyhyt kuvaus (esim. yrityksesi nimi tai sähköpostitilin tyyppi).
  5. Napauta Seuraava.
    Anna sähköpostiosoite, yrityksen kuvaus ja napauta sitten Seuraava
  6. Napauta Kirjaudu sisään vahvistaaksesi, että haluat kirjautua Exchange-tilillesi Microsoftia käyttäen.
    Kirjaudu Exchange-tilillesi napauttamalla Kirjaudu sisään
  7. Anna salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään.
    Anna salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään

Huomautus: Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua saatetaan pyytää antamaan tietosi manuaalisesti:

Käyttäjänimi = Office 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana = Office 365 -sähköpostisalasanasi
    Sisäinen URL (palvelin) = outlook.office365.com
    Ulkoinen URL (verkkotunnus) = outlook.office365.com

8. Valitse Seuraava. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan Anna suostumus organisaatiosi puolesta. Tämä mahdollistaa sen, että Office 365 ja Mail-sovellus toimivat yhdessä. NapautaHyväksyn.
  9. Napauta Tallenna (Voit palata tänne päivittämään asetuksia milloin vain).
    Tarkasta asetukset ja napauta Tallenna
  10. Siinä kaikki. Näet Office 365 -tilisi Tilit-luettelossa.
    Office 365 -sähköpostitili näkyy nyt Tilit-luettelossa

Hienoa. Sähköpostitilisi on nyt iPhone-puhelimen Mail-sovelluksessa ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostitilisi toiseen laitteeseen, voit palata vaiheeseen 3, jossa on ohjeet toista sähköpostitiliä varten. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 4. Lähetä ensimmäinen sähköposti!

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelimeen.