No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää oma IP -osoite

Jos haluat käyttää omaa IP -osoitetta, voit lisätä sen jaettuun verkkohotellitiliisi. Katso lisätietoja kohdastaMikä on oma IP -osoite?

Huomautus: Yritysverkkohotellitileillä on jo oma IP -osoite, eikä niitä voi asentaa WordPress -hallinnan tileille.

1. Mene GoDaddy tuotesivulla
  2. Laajenna tililuettelo napsauttamalla Verkkohotelli -kohdan vieressä olevaa kolmiota ja napsauta sitten Asetukset sen tilin kohdalla, jota haluat käyttää.
  3. Valitse Mukauta -välilehden Palvelimen IP -valikosta Oma .
  4. Jos olet jo ostanut oman IP -osoitesaldon, napsauta Käytä omaa IP -hyvitystä.
    Jos tarvitset oman IP -osoitesaldon, napsauta Kassa ja suorita ostoksesi loppuun.

Oman IP -osoitteen aktivoiminen voi kestää 24 tuntia. Kun verkkotunnukset on lisätty verkkohotellipakettiin, ne voidaan osoittaa omaan IP -osoitteeseen.