Lisää omat isäntänimet

Rekisteröi omat isäntänimesi luodaksesi mukautettuja nimipalvelimia verkkotunnuksille, jotka on rekisteröity yrityksessä GoDaddy. TLD-rekisteri määrittää lisättävien isäntänimien enimmäismäärän.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Isäntänimet kohdasta Lisäominaisuudet.
  5. Valitse LISÄÄ.
  6. Syötä Isäntänimi ja IP-osoite sopiviin kenttiin. Älä sisällytä verkkotunnusta Isäntänimi-kenttään, sillä se on jo lisätty valmiiksi.
  7. Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Joillakin verkkotunnuksilla, kuten ccTLD-tunnuksilla, voi olla eri vaatimukset isäntänimille.
  • Varmista, että olet ottanut käyttöön automaattisen uusimisen, jotta verkkotunnuksesi pysyy rekisteröitynä jatkossakin ilman käyttökatkoksia.
  • Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi verkkotunnuksillesi ja tilillesi suosittelemme, että määrität kaksivaiheisen todennuksen.