Lisää mukautettuja isäntänimiä

Mukautettuja isäntänimiä voi lisätä DNS-vyöhyketiedostoon nimipalvelimiksi GoDaddy-palveluun rekisteröidyille verkkotunnuksille. Isäntänimelle määritetään aina IP-osoite, ja verkkotunnuksen isäntänimien enimmäismäärä perustuu verkkotunnuspäätteen rekisteriin.

Esimerkki: Voit luoda isäntänimen, kuten ns1, vaikkapa verkkotunnukselle coolexample.com, jolloin sille määritetään IP-osoite. Sen jälkeen voit käyttää koko isäntänimeä ns1.coolexample.com nimipalvelimena muille verkkotunnuksille.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS ja valitse sitten Isäntänimet.
    valitse isäntänimet-välilehti
  4. Valitse Lisää isäntänimi.
  5. Anna isäntänimen tiedot.
    • Isäntä: Isäntänimen isäntä- eli alkuosa ilman verkkotunnusta. Isäntä-osan tulee noudattaa näitä rajoituksia.
      • Vain aakkosnumeeriset ASCII-merkit ovat sallittuja.
      • Erikoismerkeistä ovat sallittuja vain yhdysmerkki (‐) ja piste (.).
      • Ei voi alkaa yhdysmerkillä (‐).
    • IP-osoite: Isäntään yhdistetty IPv4-osoite.
      • Lisää muita IP-osoitteita tähän isäntänimeen valitsemalla Lisää IP-osoite. Poista lisätty IP-osoite valitsemalla näyttökuva dns-tietueen muokkauksen kuvakkeesta Poista halutun IP-osoitteen vierestä.
  6. Lisää uusi isäntänimi valitsemalla Tallenna.

Uudet isäntänimet ovat useimmissa tapauksissa valmiita käyttöön 90 minuutin kuluessa. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun ne ovat valmiina. Tämän jälkeen voit muuttaa nimipalvelimesi käyttämään uusia isäntänimiä.