Lisää OneDrive -tallennustilaa Yritys Yritys -suunnitelmassa

Microsoft 365 Business Enterprise -pakettisi sisältää 1 teratavun OneDrive -tallennustilaa käyttäjää kohden. Kun organisaatiosi kasvaa, voit lisätä lisätallennustilaa, jos täytät molemmat näistä vaatimuksista:

• Sinulla on oltava vähintään 5 yritysyrityksen käyttäjää organisaatiossasi.
  • Ainakin yksi yritysyrityksen käyttäjistä on käyttänyt yli 90% OneDrive -tilastaan.
Vaaditaan: Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet, jotta voit muuttaa oletustallennustilaa OneDrive -käyttäjille. Saat lisätietoja Microsoftin järjestelmänvalvojan rooleista .
  1. Kirjaudu sisään SharePoint -hallintakeskukseen .
  2. Valitse Asetukset .
    Asetukset oikeanpuoleisessa ruudussa
  3. Valitse OneDriven vierestä Tallennustilan raja .
    Asetukset oikeanpuoleisessa ruudussa
  4. Syötä haluamasi tallennustilan määrä Oletustallennuksen raja -ruutuun. Oletustallennustilan määrän on oltava gigatavua (ja alle 5 120 Gt).
    OneDrive -hallintakeskus, jossa on säilytyspaneeli ja oletustallennuslaatikko
  5. Valitse Tallenna.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Tarvittaessa OneDrive -tallennustilaa voidaan kasvattaa 5 Tt: sta 25 Tt: aan samankaltaisten vaatimusten mukaisesti:
    • Sinulla on oltava vähintään 5 yritysyrityksen käyttäjää organisaatiossasi.
    • Ainakin yksi käyttäjä kuluttaa 90% varatusta 5 Tt: n OneDrive -tallennustilasta.
  • Tutustu tähän Microsoftin artikkeliin, jossa kerrotaan, kuinka OneDrive -tallennustilarajaa valvotaan .