No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää OneDrive -tallennustilaa Yritys Yritys -suunnitelmassa

Microsoft 365 Business Enterprise -pakettisi sisältää 1 teratavun OneDrive -tallennustilaa käyttäjää kohden. Kun organisaatiosi kasvaa, voit lisätä lisätallennustilaa, jos täytät molemmat näistä vaatimuksista:

• Sinulla on oltava vähintään 5 yritysyrityksen käyttäjää organisaatiossasi.
  • Ainakin yksi yritysyrityksen käyttäjistä on käyttänyt yli 90% OneDrive -tilastaan.

Sinun on oltava yritysyrityspaketin ylläpitäjä, jotta voit seurata näitä ohjeita.

1. Kirjaudu sisään OneDrive -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Tallennustila ja anna haluamasi tallennustilan määrä Default storage in GB (Oletustallennustila GB: ssä) -ruutuun. Oletustallennustilasi on oltava gigatavuina (ja alle 5120 Gt).
    OneDrive -hallintakeskus, jossa on säilytyspaneeli ja oletustallennuslaatikko
  3. Valitse Tallenna.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Tarvittaessa OneDrive -tallennustilaa voidaan kasvattaa 5 Tt: sta 25 Tt: aan samankaltaisten vaatimusten mukaisesti:
    • Sinulla on oltava vähintään 5 yritysyrityksen käyttäjää organisaatiossasi.
    • Ainakin yksi käyttäjä kuluttaa 90% varatusta 5 Tt: n OneDrive -tallennustilasta.
  • Tutustu tähän Microsoftin artikkeliin, jossa kerrotaan, kuinka OneDrive -tallennustilarajaa valvotaan .