No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää palautussähköpostiosoite

Vaihe 2 Määritä Microsoft 365 -tilisarjassa .

Jos unohdat salasanasi, salasanan palautussähköposti voidaan lähettää palautussähköpostiosoitteeseesi.

Nämä vaiheet koskevat ensimmäistä Microsoft 365 -tiliäsi GoDaddy -palvelussa. Jos olet jo määrittänyt Microsoft 365 -sähköpostiosoitteen GoDaddy -palvelussa tai et muista asettaneensa sitä, katso lisätietoja kohdasta Lisätietoja.

1. Kirjaudu sisään osoitteeseen Microsoft 365 (suosittelemme kirjanmerkin lisäämistä tälle sivulle.)
  2. Anna Microsoft 365 sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.
    Napsauta Kirjaudu sisään
  3. Anna palautussähköpostiosoitteesi ja valitse Tallenna . Kun palautussähköpostiosoitteesi on tallennettu, sinut ohjataan Microsoft 365 -sovelluksiisi.
  4. Viimeistele verkkovaihtoehtojen määrittäminen valitsemalla Outlook . Valitse kieli ja kirjautumisvaihtoehdot, niin näet Outlookin Saapuneet-kansiosi.

Sähköpostitilisi on suojattu ja voit vaihtaa salasanasi tarvittaessa.

Lisätietoja

• Jos sinulla on sähköpostiosoite olemassa tai sinua ei pyydetä määrittämään palautussähköpostia, kirjaudu sisään Sähköposti ja Office ja valitse Hallitse sähköpostiosoitteesi vierestä. Kohdasta Tilitiedot näet, oletko määrittänyt palautussähköpostin. Jos et ole tehnyt sitä, valitse Lisää palautussähköpostiosoite , anna sähköpostiosoitteesi ja Tallenna . Siirry sitten kohtaan vaihe 4, määritä sähköpostisi laitteelle .
  • Jos kirjautumistietosi eivät toimi, katso ohjeita artikkelin kirjautumisongelmia.