No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää palautussähköpostiosoitteeni

Vaihe 2 Työtilan sähköpostitilin määrittäminen -sarjassa.

Jos unohdat salasanasi, salasanan palautussähköpostiosoite on palautussähköpostiosoite.

Uudet työtilan käyttäjät voivat lisätä palautussähköpostin, kun he kirjautuvat ensimmäisen kerran verkkosähköpostiin. Nykyiset työtilan käyttäjät voivat lisätä tai päivittää palautussähköpostinsa Työtilan hallintakeskuksesta.

Uudet työtilan verkkosähköpostin käyttäjät

1. Siirry verkkosähköpostiin . Anna työtilan sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Näet Suojaa tilisi -sivun ja anna palautussähköpostiosoitteesi .
  3. Napsauta Tallenna ja jatka . Verkkosähköpostilaatikkosi avautuu tämän jälkeen.

Työtilan sähköpostitilisi on suojattu, ja voit vaihtaa salasanasi tarvittaessa. Siirry vaiheeseen 5 lisätäksesi Työtilan sähköpostisi tietokone- tai mobiilisovellukseen.

Jos sinua ei kehoteta suojaamaan sähköpostitiliä palautussähköpostilla, seuraa alla olevia ohjeita lisätäksesi sen Työtilan hallintakeskuksesta.

Työtilan sähköpostin nykyiset käyttäjät

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskus . Kirjoita GoDaddy-käyttäjänimesi, salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään (työtilan sähköpostiosoitteesi ja salasanasi eivät toimi täällä).
  2. Napsauta Sähköpostiosoite -luettelossa Muokkaa (lyijykynä) -kuvaketta.
  3. Anna palautussähköpostiosoitteesi ja napsauta Tallenna .

Työtilan sähköpostitilisi on suojattu, ja voit vaihtaa salasanasi tarvittaessa.