Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää ponnahdusikkuna verkkosivustolleni

Käytä ponnahdusikkunaa, kun haluat tehdä tärkeän ilmoituksen sivustollasi vieraileville henkilöille. Tämä ponnahdusikkuna on ensimmäinen asia, jonka sivustosi vierailija näkee saapuessaan verkkosivustollesi. Otsikon ja kuvauksen lisäksi painike johtaa tärkeimpään kohteeseen, johon haluat tuoda kävijät, kuten tiettyyn sivustosi sivuun ja osioon, valitsemaasi URL -osoitteeseen tai tuoteryhmään, jos myyt tuotteita verkossa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa verkkosivuston editori valitsemalla Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse editorin yläosassa oleva Verkkosivusto- välilehti ja valitse sitten ponnahdusikkuna verkkosivuston laajennuksista .
    Valitse Muokkaa verkkosivustoa -välilehti ja valitse sitten Ponnahdusikkuna
  5. Mukauta ponnahdusikkunasi.
    • Enable Pop-up (Ota pop-up) käyttöön : Kytke pop-up-ruutu päälle ja pois päältä tämän toiminnon avulla.
    • Otsikko : Kirjoita muutama lyhyt, huomiota herättävä sana, joka herättää yleisön huomion joko esikatselussa tai editorissa.
    • Kuvaus : Lisää muutama lyhyt lause siitä, mitä ihmisten on tiedettävä.
    • Toiminto -painike : Ota valitsemasi painike käyttöön tai poista se käytöstä napsauttamalla painiketta ja mukauta painikkeen sisältö. Linkitä tiettyyn osioon sivustosi sivulla, mihin tahansa URL -osoitteeseen tai johonkin tuoteluokkaan.
  6. Valitse Valmis .
  7. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi .

Sivuston vierailija voi hylätä ponnahdusikkunan sulkemalla sen ”x”: llä tai valitsemalla toimintopainikkeen, jos se on käytössä. Kun ponnahdusikkuna on hylätty, se ei näy uudelleen seuraavan 24 tunnin aikana.