No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää projekti GoDaddy Pro Hubissa

Pro Hubissa voit määrittää projekteja, joiden avulla voit seurata ja hallita työtä, jota sinun on tehtävä asiakkaidesi hyväksi tai oman yrityksen kasvattamiseksi.

Huomautus: Näet tämän kokemuksen vain, jos olet ottanut Pro Hub -beetan käyttöön. Jos ei, tutustu muihin Pro -artikkeleihimme .

1. Kirjaudu Hub -tilillesi .
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Projektit .
  3. Valitse Lisää projekti -painike.
  4. Valitse projektissasi käytettävä malli.
  5. Anna projektin nimi ja valitse Arvioitu eräpäivä .
  6. Voit lisätä asiakkaan nyt tai tehdä sen myöhemmin.
  7. Valitse Käynnistä projekti

Projekti näkyy nyt aktiivisten projektien luettelossa.