No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää sähköpostin allekirjoitus Outlookiin (Mac)

Määritä Outlook lisäämään allekirjoituksesi automaattisesti jokaiseen viestiin tai vain tiettyihin lähettämiisi viesteihin. Sähköpostin allekirjoitukset voivat näyttää nimesi, tehtävänimikkeesi, puhelinnumerosi, verkkosivustosi ja kaikki muut yhteystiedot, jotka haluat sisällyttää mukaan.

Tarvitsetko apua ammattimaisen allekirjoituksen tekemisessä? Luo allekirjoituksesi Sähköposti & Office Dashboard (Office -koontinäyttö) ja lisää se sitten Outlookiin.

1. Avaa Outlook for Mac. (Eikö sinulla ole sovellusta? Näin voit ladata sen .)
  2. Valitse Outlook -valikosta Uusi sähköposti .
    Valitse Uusi sähköposti
  3. Valitse Allekirjoitus > Muokkaa allekirjoituksia .
  4. ValitsePlus -kuvake pluspainike uuden allekirjoituksen lisäämiseksi.
    Valitse Plus -kuvake
  5. Anna allekirjoitus tai liitä jo luomasi allekirjoitus. Anna sitten Allekirjoituksen nimi sen tunnistamiseksi.
    Anna allekirjoituksesi
  6. Valitse Tallenna .
    Tallenna allekirjoituksesi
  7. Valitse Valitse oletusallekirjoitus -kohdasta luettelot allekirjoitus, joka näkyy automaattisesti kohdissa Uudet viestit ja/tai Vastaukset/edelleenlähetykset . Valitse Ei mitään, jos haluat poistaa allekirjoitusten näkymisen automaattisesti.
    Valitse allekirjoitussähköpostiasetukset
  8. Sulje ikkuna. Allekirjoituksesi näkyy nyt viesteissäsi.

Jos haluat lisätä allekirjoituksesi vain tiettyihin sähköposteihin, voit valita sen viestin kirjoitusvaihtoehdoista.
Lisää allekirjoitus Viestiasetuksista

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Tässä on joitain muita tapoja mukauttaa allekirjoitustasi:

• Kuva : Käytäkuvapainikkeen kuvake Kuva -painike kuvan, kuten logon, lisäämiseen.
  • Linkki : Käytähyperlinkkipainikkeen kuvake hyperlinkkipainike verkkosivustosi, sähköpostiosoitteesi tai tiedostolinkin lisäämiseksi. Voit myös lisätä sosiaalisen median linkkejä lisäämällä sosiaalisen median kuvakkeen, valitsemalla kuvan ja liittämällä sivuston hyperlinkkipainikkeella.

Lisätietoja

Huomautus: Nämä vaiheet luovat vain allekirjoituksen, joka on käytettävissä käytettäessä Outlookia Mac -tietokoneessasi. Jos käytät muita sähköpostiohjelmia, sinun on myös luotava allekirjoituksia niitä varten.