No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää sähköpostin allekirjoitus Outlookiin (Windows)

Luo sähköpostin allekirjoituksia Outlookissa Windowsissa, jotta vastaanottajat tietävät sinusta enemmän, mukaan lukien puhelinnumerosi ja verkkosivustosi osoitteen. Henkilökohtainen allekirjoituksesi voidaan lisätä automaattisesti viestien loppuun ja vastauksiin tai vain tiettyihin viesteihin.

1. Avaa Outlook for Windows. (Eikö sinulla ole sovellusta? Näin voit ladata sen .)
  2. Siirry Koti -välilehteen ja valitse Uusi sähköposti .
    Koti -välilehti ja Uusi sähköposti -painike
  3. Valitse Allekirjoitus > Allekirjoitukset ...
    Allekirjoitus -painike avaa alla olevan valikon, jossa on vaihtoehto Allekirjoitukset ...
  4. Valitse Valitse muokattava allekirjoitus -kohdasta Uusi .
    Uusi painike
  5. Anna allekirjoitukselle nimi ja valitse OK .
    Anna allekirjoituksen nimi
  6. Valitse uusi oletusallekirjoitus -kohdasta avattavasta valikosta uusi allekirjoitus kohtaan Uusi viesti, jos haluat lisätä sen kaikkien kirjoitettujen viestien loppuun, ja Vastaukset/välitykset, jos haluat lisätä sen kaikkiin viesteihin, joihin vastaat tai eteenpäin.
    Valitse oletusallekirjoitus
  7. Syötä henkilökohtainen allekirjoituksesi kohdassa Muokkaa allekirjoitusta.
  8. Tallenna allekirjoitus ja palaa viestiluonnokseesi valitsemalla OK.
    OK -painike allekirjoitusluonnoksen alla

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Tässä on joitain muita tapoja mukauttaa allekirjoitustasi:

• Kuva : Käytä kuva -painikettaKuva -painike lisätäksesi logosi.
  • Linkki : Käytä hyperlinkkipainikettaHyperlinkkipainike lisätäksesi verkkosivustosi osoitteen. Voit myös tehdä allekirjoitukseen lisättävän kuvan hyperlinkistä napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella. Voit esimerkiksi luoda sosiaalisen median kuvakkeen linkin sosiaalisen median sivullesi.

Lisätietoja

Huomautus: Nämä vaiheet luovat vain allekirjoituksen, joka on käytettävissä, kun käytät Outlookia Windowsissa. Jos käytät muita sähköpostiohjelmia, sinun on myös luotava allekirjoituksia niitä varten.