Lisää sähköpostin allekirjoitus Outlookin verkkoversioon

Lisää sähköpostin allekirjoituksia, kun lähetät viestejä Outlookin verkkoversiolla. Allekirjoituksesi voidaan lisätä automaattisesti kaikkiin lähettämiisi viesteihin tai vain tiettyihin viesteihin. Sähköpostiallekirjoitukset auttavat vastaanottajaasi tietämään enemmän siitä, kuka ottaa heihin yhteyttä, mukaan lukien puhelinnumerosi ja verkkosivustosi.

Tarvitsetko apua ammattimaisen allekirjoituksen tekemisessä? Luo allekirjoituksesi Sähköposti & Office Dashboard (Office -koontinäyttö) ja lisää se sitten Outlookiin.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset > Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Mail > Luo ja vastaa .
    Vasen paneeli, jossa näkyvät Sähköposti, kirjoitus ja vastaus
  4. Syötä haluamasi allekirjoitus kohtaan Sähköpostin allekirjoitus.
  5. Valitse valintaruutu Sisällytä allekirjoitus automaattisesti uusiin viesteihin, jotka kirjoitan, jos haluat allekirjoituksesi kaikkien uusien viestien loppuun.
  6. Valitse valintaruutu Sisällytä allekirjoitukseni automaattisesti viesteihin, joihin välitän viestit tai joihin vastaan, jos haluat allekirjoituksesi näkyvän niiden viestien lopussa, joihin lähetät viestin tai johon vastaat.
    sähköpostin allekirjoitusluonnos, jossa valintaruudut on valittu sisältämään allekirjoitus automaattisesti
  7. Valitse Tallenna.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Voit muokata allekirjoitustasi seuraavilla tavoilla:

• Logo : KäytäLisää kuvat upotuspainikkeeseen kuva -painike lisätäksesi kuvan logostasi. Voit muuttaa sen kokoa valitsemalla kulmat ja vetämällä ne paikalleen.
  • Sosiaalisen median kuvakkeet : Lisää sosiaalisen median kuvakkeesta yllä oleva kuva. Valitse seuraavaksiLisää muotoiluvaihtoehtoja -painike kolme pistettä jaLisää hyperlinkkipainike hyperlinkkipainiketta. Lisää sosiaalisen median sivusi linkki Verkko -osoite (URL) -ruutuun ja valitse OK .

Lisätietoja

Huomautus: Nämä vaiheet luovat vain allekirjoituksen, joka on käytettävissä, kun käytät Outlookin verkkoversiota. Jos käytät muita sähköpostiohjelmia, sinun on myös luotava allekirjoituksia niitä varten.