No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää sähköpostin allekirjoitus Outlookin verkkoversioon

Lisää sähköpostin allekirjoituksia, kun lähetät viestejä Outlookin verkkoversiolla. Allekirjoituksesi voidaan lisätä automaattisesti kaikkiin lähettämiisi viesteihin tai vain tiettyihin viesteihin. Sähköpostiallekirjoitukset auttavat vastaanottajaasi tietämään enemmän siitä, kuka ottaa heihin yhteyttä, mukaan lukien puhelinnumerosi ja verkkosivustosi.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetusten rataspainike Asetukset > Näytä kaikki Outlookin asetukset.
  3. Valitse Mail > Luo ja vastaa .
    Vasen paneeli, jossa näkyvät Sähköposti, kirjoitus ja vastaus
  4. Syötä haluamasi allekirjoitus kohtaan Sähköpostin allekirjoitus.
  5. Valitse Lisää automaattinen allekirjoitus uuteen viestiin, jonka kirjoitan, jos haluat allekirjoituksen kaikkien uusien viestien loppuun.
  6. Valitse valintaruutu Sisällytä allekirjoitukseni automaattisesti viesteihin, joihin välitän viestit tai joihin vastaan, jos haluat allekirjoituksesi näkyvän viestien lopussa, johon lähetät viestin tai johon vastaat.
    sähköpostin allekirjoitusluonnos, jossa valintaruudut on valittu sisältämään allekirjoitus automaattisesti
  7. Valitse Tallenna.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Voit muokata allekirjoitustasi seuraavilla tavoilla:

• Logo : Käytä kuva -painikettaLisää kuvat upotuspainikkeeseen Voit lisätä kuvan logostasi ja muuttaa sen kokoa valitsemalla kulmat ja vetämällä ne paikalleen.
  • Sosiaalisen median kuvakkeet : Lisää sosiaalisen median kuvakkeesta yllä oleva kuva. Valitse seuraavaksi kolme pistettäLisää muotoiluvaihtoehtoja -painike ja hyperlinkkipainikeLisää hyperlinkkipainike . Lisää sosiaalisen median sivusi linkki Verkko -osoite (URL) -ruutuun ja valitse OK .

Lisätietoja

Huomautus: Nämä vaiheet luovat vain allekirjoituksen, joka on käytettävissä, kun käytät Outlookin verkkoversiota. Jos käytät muita sähköpostiohjelmia, sinun on myös luotava allekirjoituksia niitä varten.