No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää sähköpostin allekirjoitus verkkosähköpostiin

Sähköpostin allekirjoitukset voivat näyttää nimesi, tehtävänimikkeesi, puhelinnumerosi, verkkosivustosi tai mitä tahansa muita tietoja, jotka haluat sisällyttää (kuten kuvat ja sosiaalisen median linkit). Voit määrittää Työtilan lisäämään sen automaattisesti jokaiseen sähköpostiviestiin, jonka kirjoitat ja lähetät. Vaihtoehtoisesti voit lisätä allekirjoituksen manuaalisesti tiettyihin sähköposteihin.

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostitilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse Sähköposti -välilehdellä Asetukset .
  3. Seuraava vaihe riippuu siitä, käytätkö perinteistä vai päivitettyä näkymää .
    1. Klassikko -näkymä: Valitse Henkilökohtaiset asetukset ja napsauta sitten Allekirjoitus .
    2. Päivitetty näkymä: Valitse Lisää asetuksia ja varmista, että olet Yleiset -välilehdellä. Valitse Sähköpostin allekirjoitus: -kohdasta Sisällytä allekirjoitus vastauksiin .
  4. (Valinnainen) Lisää automaattinen allekirjoitus lähteviin sähköpostiviesteihin valitsemalla Lisää allekirjoitus automaattisesti kirjoitusikkunaan.
  5. Kirjoita allekirjoitustekstisi Allekirjoitus -kenttään.
  6. (Valinnainen) Kuvan lisääminen allekirjoitukseen:
    1. Napsauta Lisää kuva .
    2. Napsauta Selaa ja paikanna kuva tietokoneeltasi (enimmäiskoko: 1 Mt).
    3. Napsauta Lisää ja napsauta sitten OK .
    4. (Valinnainen) Lisää automaattinen allekirjoitus lähteviin sähköpostiviesteihin valitsemalla Lisää allekirjoitus automaattisesti kirjoitusikkunaan.
    5. Napsauta Allekirjoitus -kohdassaTekstikuvake (Lisää kuva) -kuvake tallentaa kuvan allekirjoitukseesi.
  7. (Valinnainen) Sosiaalisen median linkin lisääminen allekirjoitukseen:
    1. Napsauta sitä sosiaalisen median profiilin kuvaketta, jonka haluat lisätä allekirjoitukseesi.
    2. Anna pyydetyt tiedot sosiaalisen median palvelusta, johon haluat linkittää:
      • Twitter ® - anna käyttäjänimesi.
      • Facebook ® - anna täydellinen URL -osoite Facebook -sivulle, johon haluat luoda linkin.
    3. Valitse allekirjoituksessa näytettävä linkin tyyppi:
      • Vain teksti - näyttää tekstin hyperlinkin sosiaalisen median profiiliisi.
      • Vain kuva - näyttää kuvakkeen hyperlinkin sosiaalisen median profiiliisi.
      • Kuva ja teksti - näyttää kuvakkeen ja tekstin hyperlinkin sosiaalisen median profiiliisi.
    4. (Valinnainen) Kirjoita teksti, jonka haluat näkyvän ennen hyperlinkkiä. Voit poistaa oletuksena myös Find me on: -tekstin ja lisätä jotain personoidumpaa.
    5. Jos olet aiemmin valinnut linkin tyypin: vain teksti tai linkin tyyppi: kuva ja teksti , voit muuttaa oletustekstiä linkkiteksti -kentässä.
    6. Napsauta Lisää .
  8. Napsauta OK.