No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää sähköpostini Gmailiin Google Pixelissä

Vaihe 4 Työtilan sähköpostitilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Workspace -sähköpostitilisi Gmailiin Android -laitteellasi Google Pixel. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia puhelimestasi.

1. Avaa Gmail -sovellus.
    • Uudet käyttäjät: Lisää sähköpostiosoite .
      Napauta Lisää sähköpostiosoite
    • Olemassa olevat käyttäjät: Valitse Tili ja napauta Lisää toinen tili .
      Napauta Lisää tili
  2. Valitse Sähköpostin määritys -näytössä Muu .
    Valitse Muu vaihtoehto kohdassa Määritä tili
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja napauta Seuraava .
    Anna sähköpostiosoite ja napauta seuraavaksi
  4. Valitse tilin tyyppi ja napauta Henkilökohtainen (IMAP) . (Vaikka henkilökohtainen POP voi toimia, näissä ohjeissa käytetään IMAP -protokollaa.)
  5. Anna salasanasi ja napauta Seuraava .
    Anna salasana ja napauta Seuraava
  6. Muokkaa saapuvan postin palvelimen nimeksi " imap.secureserver.net " ja napauta Seuraava .
    Muokkaa Saapuvan IMAP -palvelinta
  7. Muokkaa lähtevän SMPT -palvelimen nimeksi " smtpout.secureserver.net " ja napauta Seuraava .
    Muokkaa lähtevän postin SMTP: tä
  8. Valitse Tilisi asetukset ja napauta Seuraava .
    Valitse Tilivaihtoehdot
  9. Päivitä tilisi nimi ja nimesi . Napauta Seuraava .
    Anna nimesi
  10. Gmail palaa asetusnäyttöön. Valitse Käytä minut Gmailiin päästäksesi sähköpostiisi.
    Siirrä minut Gmailiin

Sähköpostisi on Google Pixel -palvelussa ja olet valmis! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, napsauta Edellinen . Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen!