Lisää Workspace Email Outlook 2013 -sovellukseen (Windows)

Vaihe 4 Määritä Workspace Email -sarjassa.

Lisää Työtilan sähköpostiosoitteesi Outlook 2013: een Windows PC: lle, niin voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

Microsoft ei enää tue Outlook 2013: n (Windows) uusia asennuksia. Katso lisätietoja Microsoftin tukisivulta .

1. Avaa Outlook 2013.
    • Uudet käyttäjät: Sinulle näytetään Sähköpostin määrittäminen -ruutu.
    • Olemassa olevat käyttäjät: Valitse Tiedosto ja sitten + Lisää tili.
  2. Valitse Lisää tili -sivulla Sähköpostitili. Lisää sitten Työtilan sähköpostitilisi kirjautumistiedot. (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi sähköpostin määrittämisessä.)
    • Oma nimesi: Lähettäjän nimenä näytettävä nimi
    • Sähköpostiosoite: Työtilan sähköpostiosoite
    • Salasana ja Kirjoita salasana uudelleen: Työtilan sähköpostin salasana
      Napsauta Seuraava
  3. Napsauta Seuraava, niin Outlook vahvistaa Työtilan sähköpostitilisi asetukset ja lataa postilaatikkosi.
    Tilin määrityksen onnistumisviesti
  4. Valitse Valmis. Jos sinulla on enemmän kuin yksi sähköpostitili, sinun pitää ehkä poistua Tilit-kohdasta, jotta näet uuden postilaatikkosi.

Sähköpostitilisi on Outlook 2013: ssa ja voit aloittaa! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, napsauta Edellinen . Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen!

Vianmääritys

Tarkista, että IMAP -palvelimen ja -portin asetukset ovat oikein, ja napauta Lisää tili .

• IMAP -saapuvan postin palvelin: imap.secureserver.net
  • SSL -portti: 993
  • Lähtevä SMTP -palvelin: smtpout.secureserver.net
  • SSL -portti: 465 (tai 587)

Saat lisätietoja kohdasta Työtilan sähköpostin vianmääritys Outlook 2010: ssä ja 2013: ssa.