No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää sähköpostini Outlook for Mac -sovellukseen

Lisää Työtilan sähköpostiosoitteesi Outlook for Mac -ohjelmaan, niin voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

1. Avaa Outlook for Mac.
    • Uudet käyttäjät: Näet Määritä sähköpostisi -näytön.
    • Olemassa olevat käyttäjät: Napsauta Työkalut > Napsauta Tilit > Napsauta Lisää (+) > Valitse uusi tili .
      Napsauta Lisää ja valitse Lisää tili
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja napsauta Jatka . (Jos Outlook for Mac ei löydä tiliäsi automaattisesti, valitse IMAP/POP .)
    Anna sähköpostiosoitteesi
  3. Anna Työtilan sähköpostin salasana ja napsauta Lisää tili .
    Anna salasana
  4. Napsauta Valmis . Outlook vahvistaa Workspace -tilisi asetukset ja lataa sähköpostilaatikkosi. Jos sinulla on useampia kuin yksi sähköpostitili, sinun täytyy poistua tilistä nähdäksesi postilaatikkosi.
    Napsauta Valmis

Sähköpostitilisi on nyt Macillasi, ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, napsauta Edellinen. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen!

Vianmääritys

Tarkista, että IMAP-palvelimen ja portin asetukset ovat oikein, ja napauta Lisää tili .

• IMAP-saapuva palvelin: imap.secureserver.net
  • SSL-portti: 993
  • Lähtevä SMTP-palvelin: smtpout.secureserver.net
  • SSL-portti: 465 (tai 587)
Napsauta Valmis