No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää sähköpostini Thunderbirdiin

Lisää Workspace Email -tilisi Thunderbirdille Mac- tai Windows -tietokoneelle. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia Macillasi.

1. Avaa Thunderbird .
  2. Valitse kohdassa Määritä tili Sähköposti .
    Valitse määritetyllä tilillä Sähköposti
  3. Anna nimesi , Workspace Email -osoitteesi ja salasanasi .
    Anna nimi, sähköpostiosoite ja salasana
  4. Valitse Jatka .
    Napsauta Jatka
  5. Valitse IMAP (etäkansiot) ja valitse sitten Valmis . (Vaihtoehtoisesti voit määrittää sähköpostisi POP3: n avulla.)
    Valitse IMAP ja napsauta Valmis

Vianmääritys

Jos Thunderbird ei löydä sähköpostitiliäsi, valitse Manuaalinen määritys . Tarkista palvelin- ja porttiasetukset:

• Palvelimen isäntänimi (saapuva): imap.secureserver.net
  • Portti (lähtevä): 993 (SSL/TSL)
  • Palvelimen isäntänimi (lähtevä): smtpout.secureserver.net
  • Portti (saapuva): 465 (SSL/TSL) tai 587 (SSL/TSL)

Muokkaa palvelimesi isäntänimiä ja portteja