No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää sähköpostiosoitteeni Sonyn sähköpostiosoitteeseen Android -laitteessa

Vaihe 4 Työtilan sähköpostitilin määrittäminen käyttövalmiiksi -sarjassa.

Lisää Työtilan sähköpostitilisi Sony Emailiin Android -laitteellasi. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia puhelimestasi.

1. Avaa sähköposti .
    Napauta Sähköposti -sovelluksen kuvaketta
    • Uudet käyttäjät: näet Tervetuloa sähköpostiin -näytön ja napauta Aloita .
      Napauta Aloita
    • Olemassa olevat käyttäjät: valitse Valikko , napauta Asetukset ja valitse Lisää tili .
      Napauta vaihtoehtoja ja valitse Lisää tili
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja napauta Seuraava .
    Anna sähköpostiosoite ja napauta seuraavaksi
  3. Anna sähköpostisi salasana ja napauta Seuraava .
    Anna sähköpostin salasana ja napauta sitten seuraava
  4. Valitse haluamasi Synkronointi -vaihtoehto ja napauta Seuraava . (Voit muuttaa tätä asetusta myöhemmin Tilin asetukset -kohdassa.)
  5. Valitse haluamasi Ilmoitus -vaihtoehto ja napauta Seuraava . (Voit muuttaa tätä asetusta myöhemmin Tilin asetukset -kohdassa.)

Sony Email -sovellus löytää automaattisesti sähköpostitilisi asetukset ja lataa sähköpostisi.

Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, napsauta Edellinen . Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen!

Vianmääritys

• Jos Android ei voi havaita sähköpostitiliäsi automaattisesti, yritä syöttää seuraavat palvelin- ja porttiasetukset:
    • IMAP: saapuvan postin palvelin: imap.secureserver.net:993
    • IMAP-salasana: Työtilan salasana
    • SMTP: lähtevän postin palvelin: smtpout.secureserver.net:465 (tai 587)
    • SMTP-salasana: Työtilan salasana
  • Lisää vianmääritysvaiheita on kohdassa Suorita Workspace Email-määritysten vianmääritys Android-laitteessa.