Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää seurantanumeroni WordPress -hallinnan sähköisen kaupankäynnin tilaukseen

Hallitun WordPress -verkkokauppasivuston avulla voit lisätä lähetysten seurantatiedot suoraan WooCommerce -tilauksiisi. Tässä artikkelissa selitetään vaiheet, joilla seurantanumero lisätään tilaukseen.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Siirry kohtaan WooCommerce > Tilaukset
  3. Etsi tilaus, johon haluat lisätä seurantatiedot, ja valitse Lähetyksen seuranta -sarakkeesta [+] Lisää toimituksen seuranta . Modaali tulee näkyviin.
  4. Anna kuljetuksen seurantanumero, jonka operaattorisi on antanut sinulle. Järjestelmä yrittää automaattisesti antaa seuranta -URL -osoitteen ja operaattorin nimen.
  5. Jos automaattinen tunnistus ei toimi, voit lisätä seuranta -URL -osoitteen ja operaattorin nimen manuaalisesti ja valita Seuraava .
  6. Valitse, mitkä rivikohdat tilauksesta sisällytetään tähän lähetykseen.
  7. Halutessasi valitse valintaruutu Merkitse tämä tilaus valmiiksi .
  8. Valitse Tallenna lähetysseuranta .

Kun lähetysseurantatiedot on tallennettu, voit tarkastella seurantanumeroasi, operaattoriasi ja seurattavien rivikohtien määrää. Jos seuranta -URL -osoite on lisätty, seurantanumeron napsauttaminen antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella seurantatietoja operaattorisi sivustolla.

Huomautus: Jos Tuote lähetetty -sähköposti on käytössä WooCommerce -asetuksissa, asiakkaasi saavat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että lähetys on matkalla.