Lisää sisältöä markkinointisähköpostiin

Vaihe 2: Markkinointisähköpostien luominen ja lähettäminen .

Markkinointisähköpostisi tarvitsevat sisältöä, joten nyt lisätään se, mitä haluat kertoa ihmisille. Käytä yhtä tai useampaa näistä sisältötyypeistä kirjoittaessasi sähköpostia:

Aiherivi

Aiherivi on kuin kirjan otsikko tai kansi: se sitouttaa lukijan ja rohkaisee häntä avaamaan sähköpostin (tai ei). Parhaat sähköpostin aiherivit ovat lyhyitä, ytimekkäitä, henkilökohtaisia ja mobiililaitteille sopivia, käyttävät voimakkaita ja tunnepitoisia sanoja eivätkä ole roskapostia.

Jotkut ihmiset haluavat kirjoittaa aiherivin ensin ennen loppuosan lähettämistä, ja jotkut haluavat kirjoittaa sen viimeisenä. Riippumatta siitä, mitä pidät, tässä on joitakin GoDaddy -blogijulkaisuja siitä, miten voit kirjoittaa hyviä sähköpostin aiheriviä .

Aiherivi on sähköpostisi yläosassa.

• Jos käytät aiempaa sähköpostia mallina, sen aiherivi on jo olemassa, mutta haluat muokata sitä.
  • Jos käytät tyhjää sähköpostia tai uutta mallipohjaa, sinun täytyy kirjoittaa uusi aiherivi.

Vaaditaan: Sinulla täytyy olla aiherivi, ennen kuin voit valita Jatka ja lisätä vastaanottajia.

Teksti

Napsauta sähköpostin kirjoittajaosaa ja valitse +. Valitse Teksti tai Asettelu ja ala kirjoittaa.

Jos haluat lisätä tekstiä, siirrä kohdistin minne haluat lisätä. Jos käytät tyhjää mallipohjaa, aloita kirjoittaminen asettamalla kursori bannerikuvan alle. Käytä Return -näppäintä lisätäksesi uusia kappaleita.

Huomautus: Ensimmäistä bannerikuvan jälkeen kirjoittamaasi tekstiä käytetään sähköpostisi esikatselutekstinä. Ihmiset näkevät esikatselutekstin aiherivin jälkeen nähdessään sähköpostiviestisi Saapuneet -kansiossaan, joten varmista, että muutama ensimmäinen lause ja lause yhdistävät myös lukijan.

Korosta teksti korostaaksesi sen ulkoasua. T vaihtaa ensisijaisen ja toissijaisen fontin välillä. Muita vaihtoehtoja ovat lihavoitu, kursivointi, alleviivaus, linkki, luettelomerkit, numeroidut luettelot ja kappaleiden tasaus.

Jos haluat poistaa tekstiä, korosta teksti ja käytä poistonäppäintä. Tai aloita kirjoittaminen, niin uusi teksti korvaa vanhan tekstin.

Seuraava vaihe, Vaihda ulkoasua , auttaa sinua muuttamaan tekstin fonttia, väriä ja kokoa.

Painikkeet

Lisää painike napsauttamalla sähköpostin kirjoittajana ja lisäämällä painike + -painikkeella. Mukauta painikkeen tekstiä: muista pitää se lyhyenä ja käytä voimakkaita toimintasanoja. Muista lisätä URL -osoite haluamaasi kohtaan.

Jos haluat muokata painiketta, valitse jokin olemassa olevista painikkeista ja muokkaa sen tekstiä tai URL -osoitetta.

Painikkeiden tyylejä muokataan seuraavassa vaiheessa, Vaihda ulkoasua .

Kuvat

Lisää kuva napsauttamalla sähköpostin kirjoittajana ja valitsemalla +. Kolme vaihtoehtoa, joiden avulla voit lisätä kuvia, ovat:

• Kuva : Valitse kuvapankkikuva tai jokin omista kuvistasi mediakirjastostasi (olemassa oleva tai uusi ladattu kuva). Tee tämä, jos haluat lisätä hauska gif tai meme sähköpostisi.
  • Asettelut : Lisää teksti/kuva-yhdistelmä tai kaksi kuvaa vierekkäin.
  • Kuvamallit : Avaa sisällön luontityökalu, niin voit luoda kuvia, jotka näyttävät palkanneelta suunnittelijan (mutta itse teit ne itse).

Jos haluat lisätä tai muuttaa kuvaa, valitse se ja valitse sitten yksi vaihtoehdoista. Voit korvata sen toisella kuvalla, linkittää sen URL -osoitteeseen, muuttaa asetuksia (koko, kiertäminen, vaihtoehtoinen teksti ja kuvateksti) tai poistaa sen.

Videolinkit

Jos haluat lähettää tilaajillesi videon, sinun pitää tehdä videosta näyttävän ilman, että siihen liitetään videota suoraan.

Markkinointisähköpostiin upotetun videon lähettäminen ei ole hyvä idea. Liitetiedosto saa sähköpostisi näyttämään roskapostilta tai virukselta, joten useimmat sähköpostiohjelmat todennäköisesti estävät sähköpostisi, ja suuri liite on huono kokemus vastaanottajille.

Ota sen sijaan videostasi pikkukuva ja käytä Kuvamallit -vaihtoehtoa lisätäksesi kolmion toistopainikkeen pikkukuvaan.

Kun muokattu pikkukuva on lisätty sähköpostiin, valitse se muokata sitä. Käytä hyperlinkkikuvaketta linkittämään videosi sijaintiin Vimeossa, YouTubessa tai missä tahansa, missä videota voidaan toistaa.