No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää sivusto WP Premium -tukeen

Kun olet määrittänyt koontinäytön, voit lisätä liittymään lisää WordPress -sivustoja näiden vaiheiden avulla.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa WP Premium -tuen koontinäyttö. ( Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen? )
  2. Napsauta Lisää sivusto -painiketta.
  3. Täytä Lisää sivuston käyttöoikeus -lomakkeen kentät:

Valitse joko Oma tili , Asiakkaat tai Kolmas osapuoli avattavasta Lisää sivusto -valikosta.

• Oma tili -vaihtoehdon avulla voit valita tilisi verkkohotellipaketista valitsemalla sen avattavasta luettelosta.
    • Jos olet Pro- asiakasohjelman jäsen, asiakkaasi näkyvät avattavassa valikossa ja valitsevat jonkin verkkohotellinsa.
    • Kolmas osapuoli -vaihtoehto koskee kaikkia muita tämän asiakastilin ulkopuolella isännöityjä sivustoja.
  4. WordPress

1. Sivuston URL -osoite (coolexample.com)
    2. b. Minulla on mukautettu sisäänkirjautuminen WP -järjestelmänvalvojaa varten -valintaruutu - Valitse tämä valintaruutu ja täytä WP -järjestelmänvalvojan polku -kenttä, jos sinulla on mukautettu kirjautumispolku. (coolexample.com/custom-login)
    3. WP -järjestelmänvalvojan URL -osoite - Tämä kenttä täyttyy automaattisesti sivuston URL -osoitteesta, ellet valitse yllä mainittua valintaruutua.
    4. Käyttäjätunnus
    5. Salasana

FTP

1. Isäntäosoite (coolexample.com tai IP -osoitteesi)

Jos sivustosi käyttää palomuuria tai CDN: ää, sinun on ehkä annettava verkkohotellin IP -osoite verkkotunnuksen sijasta.

2. Käyttäjä
    3. Salasana
    4. Protokolla
    5. Portti

Huomautus: Sinun täytyy muuttaa Protokolla- ja Porttiasetuksia vain, jos isäntä tai palvelin ei käytä FTP: n vakioasetuksia.

5. Napsauta Lisää sivusto -painiketta.

Huomautus: Jos saat virheilmoituksen, sinun on ehkä löydettävä FTP -asetukset tai vaihdettava WordPress -salasanasi .

Voit nyt valita tämän uuden WordPress-sivuston verkkosivustojen avattavasta valikosta ja lähettää palvelupyynnön, kun se on valmis.

Seuraavat vaiheet

Lisätietoja: