No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää Sivustosuojauksen luotettavuus

Lisää Trust Seal verkkosivuston tietoturvan avulla seuraamallesi verkkosivustolle.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -osiosta Hallitse sen Sivustosuojauksen tilin vierestä, jota haluat hallita.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Luotettavat sinetit .
  5. Valitse Ota luotettavat sinetit käyttöön -valintaruutu.
  6. Valitse haluamasi väri ja tyyli ja valitse sitten Luo koodi .
    • Valitse väri : Valitse musta tausta valkoisella tekstillä tai valkoinen tausta mustalla tekstillä.
    • Valitse tyyli : Valitse, missä sivulla sinetti näytetään. Suhteellinen keskitetään.

Voit nyt kopioida koodin ja lisätä sen verkkosivustosi lähdekoodiin kaikille sivuille, joilla haluat luotettavuusmerkin näkyvän. On suositeltavaa lisätä koodi ennen alatunnisteen alatunnistetiedostoon.