Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää sosiaalisen median linkit jälleenmyyjäni julkisivuun

Näytä sosiaalisen median linkit kaupan julkisivulla, jotta asiakkaasi voivat tarkastella Facebook-, LinkedIn- tai X (entinen Twitter) -tiliäsi. Voit päivittää tai poistaa sosiaalisen median linkkejä milloin tahansa.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Storefront ja sitten Social Media .
    valitse sosiaalinen media
  3. Anna Facebook-, LinkedIn- tai X -URL -osoitteet.
  4. Julkaise sosiaalisen median linkit valitsemalla Tallenna .

Sosiaalisen median linkit näkyvät kaupan julkisivussa noin 15 minuutissa.