Lisää SRV -tietue

SRV (Service) -tietueet ovat DNS -tietueita, joita käytetään tunnistamaan tietokoneita, jotka isännöivät tiettyjä palveluita, kuten FTP, puhelinpalvelut tai pikaviestit. Lisää SRV -tietue verkkotunnukseesi milloin tahansa GoDaddy -tililläsi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse tietuetaulukosta Lisää.
  5. Valitse Tyyppi -kohdasta SRV .
  6. Anna SRV -tietueesi tiedot:
    • Palvelu : Tämän SRV -tietueen palvelunimi. Nimen pitäisi alkaa alaviivalla, kuten _ldap , _ftp tai _smtp .
    • Protokolla : Palvelun käyttämä protokolla. Nimen pitäisi alkaa alaviivalla, kuten _tcp tai _udp .
    • Nimi : Isäntänimi tai verkkotunnus, johon SRV liittyy. Jos haluat linkittää tietueen verkkotunnukseesi, kirjoita @ .
    • Kohde : Palvelua tarjoavan koneen isäntänimi, kuten isäntä.esimerkki.com .
    • Prioriteetti : SRV -tietueen prioriteetti. Useiden kirjaa, joilla on sama nimi ja palvelu prioriteetti numero määrittää, mitä Target kontakti ensin.
    • Paino : SRV -tietueen paino. Useille tietueille, joilla on sama nimi , palvelu ja prioriteetti , painoarvo määrittää, kuinka usein yksi kohde valitaan suhteessa muihin.
    • Portti : Portin numero palvelua varten, esimerkiksi 80 tai 21 .
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusasetus on 1 tunti.
  7. Tallenna uusi SRV -tietue valitsemalla Tallenna.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.