Lisää suosikkikuvake

Yritys- ja Yritys Plus -sopimusasiakkaanamme voit luoda kotisivukoneen versiolla 7 suosikkikuvakkeen verkkosivustollesi. Suosikkikuvake (eli favicon, johdettu sanoista favorites icon) auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi. Verkkoselaimen välilehteen sijoitetaan pieni kuva, kun vierailija on sivustollasi. Suosikkikuvakkeesi näkyy myös selaimen suosikkiluettelossa tai kirjanmerkillä merkittyjen sivustojen luettelossa.
Suosikkikuvakkeet näkyvät selaimen välilehdessä ja kirjanmerkeissä.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta kolme palkkia käsittävä kuvake (Hallitse sivustoa) ja valitse Sivuston asetukset avattavasta valikosta.
    Hallitse sivustosi asetuksia napsauttamalla kolmen palkin kuvaketta (Hallitse asetuksia)
  4. Valitse Sivuston ominaisuudet -välilehti ja napsauta sen jälkeen Lisää kuva -kohdassa Suosikkikuvake. (Lisätietoja suosikkikuvakkeita tukevista selaimista:
    .)
    Valitse Sivuston ominaisuudet -välilehden Suosikkikuvake-osiossa Lisää kuva
  5. Valitse kuvat -ikkunassa voit valita eri kuvalähteistä. Siirry kuvaan napsauttamalla vasemmalla olevia painikkeita. Jos haluat ladata tietokoneellesi tallennetun kuvan ja käyttää sitä, valitse Selaa.
    Lisää suosikkikuvake valitsemalla Lisää
  6. Kotisivukoneen suosikkikuvaketoiminto luo automaattisesti oikean kokoisen, neliönmuotoisen kuvan ja lisää sen verkkosivustosi oikeaan kansioon. Muista käyttää kuvaa, jonka tiedostonimen loppuosa on .gif, .jpg, .jpeg tai .png. Kannattaa myös käyttää visuaalisesti yksinkertaista kuvaa, joka on hahmotettavissa myös hyvin pienessä koossa.

7. Kun olet valinnut sopivan kuvan, valitse Lisää.
  8. Kun Sivuston ominaisuudet -välilehti tulee uudelleen esiin, kuvastasi tehty suosikkikuvake ilmestyy Suosikkikuvake-osioon. Sulje välilehti valitsemalla OK.
    Napsauta OK.
  9. Kun valitset Julkaise, suosikkikuvake lisätään sivustollesi.