Lisää suosikkikuvake WordPressille ja FTP: lle

Suosikkikuvake on pieni kuva, joka tunnistaa sivustosi selaimen välilehdellä. Jos sinulla on teema, joka ei salli suosikkikuvakkeen lataamista, sinun on ladattava teema manuaalisesti FTP: n kautta. Voit käyttää mitä tahansa FTP -sovellusta, mutta tämä artikkeli viittaa FileZillaan .

Huomautus: Voit käyttää tiedostohallintaa myös suosikkikuvakkeen lataamiseen.
  1. Yhdistä verkkohotelliisi FTP : llä.
  2. Etsi FileZillan Etäsivusto -osiosta hakemisto WordPress -sivustosi kanssa.
  3. Etsi kuvatiedosto paikalliselta tietokoneeltasi FileZillan Paikallinen sivusto -osiosta.
  4. Vedä ja pudota kuvatiedosto Paikallinen sivusto -osiosta Etäsivusto -osioon.
    vedä ja pudota tiedostoja
  5. Pidä kuvatiedostoa painettuna (tai napsauta hiiren kakkospainiketta) ja valitse Nimeä uudelleen.
  6. Nimeä tiedosto uudelleen nimellä favicon.ico .
Huomautus: Voit myös nimetä kuvatiedoston paikallisella tietokoneellasi olevaan favicon.ico -tiedostoon ja ladata sen sitten.

Nyt olet lisännyt suosikkikuvakkeen WordPress -sivustollesi.