Kotisivukone Ohje

Lisää tai korvaa kuva

Hyviä valokuvia kannattaa käyttää paljon, koska ne kannustavat kävijöitä tutkimaan sivustoa. Kuvien pitää olla .png- tai .jpeg/.jpg-tiedostoja. Kuvien koko voi olla jopa 30 Mt, mutta pienemmät tiedostot latautuvat nopeammin.

Huomautus: Jos haluat lisätä tai vaihtaa tuotteiden kuvia Website Builder -verkkokaupassasi, katso Lisää tuotteet.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta kuvaa, jonka haluat vaihtaa.
    • Ensimmäisen osion kansikuvan (tai taustavärin) voi lisätä tai vaihtaa napsauttamalla mitä tahansa kohtaa osiossa. Kun Otsikko-paneeli aukeaa, valitse Kansikuva.
      napsauta otsikkoa, sitten Kansikuva-painiketta
    • Napsauta muissa osioissa kohtaa, johon haluat lisätä kuvan tai kuvaa, jonka haluat vaihtaa. (Tämä ei ole mahdollista osioissa Ota yhteyttä ja Alaviite .)
      napsauta osion kuvaa
  4. Oikeanpuoleisessa paneelissa:
    • Valitse Lisää kuva.
    • Valitse Vaihda käyttääksesi toista kuvaa.
      napsauta Lisää kuva- tai Vaihda-painiketta
  5. Kuvakirjasto tarjoaa useita tapoja kuvan valitsemiseen.
    Kuvakirjaston vaihtoehdot
    Napsauta Kohde:
    Omat lataukset
    (oletusnäkymä)
    Valitse kuva niistä, jotka olet jo ladannut sivustollesi
    Lataa Etsi selaamalla uusi kuva tietokoneeltasi ladattavaksi sivustollesi
    Omat sivustot Käytä kuvaa toiselta luomaltasi Website Builder -sivustolta
    Mediasisältö Valitse jokin sivun Website Builder kuvista, jotka eivät ole tekijänoikeussuojattuja (Katso lisätietoja kohdasta Kuvapankkikuvan valitseminen.)
    Sosiaalinen media Valitse jokin Facebook-tilillesi lisätyistä kuvista. Sinun pitää kirjautua Facebookiin voidaksesi valita kuvia.
    Poista Siirrä valittu kuva roskakoriin
  6. Kun olet valinnut kuvan, valitse Lisää.
  7. Kun Valittu kuva -paneeli aukeaa, voit muokata kuvaa napsauttamalla rajaus- tai kiertopainikkeita. Aseta kuvan zoomaustaso ja tarkennuspiste liukuvalitsimella ja vihreällä pisteellä. (Aiemmin ladatun kuvan voi poistaa napsauttamalla roskakoria.)
    muokkaa kuvaa
  8. Anna lyhyt kuvaus Kerro tästä kuvasta -ruutuun. Tiedot paitsi parantavat sivustosi sijoitusta hakukoneissa, myös auttavat kävijöitä, jotka käyttävät näytönlukijoita tai hitaita yhteyksiä.
  9. Kun lopetat muokkauksen, valitse Valmis. Uusi tai vaihdettu kuva ilmestyy osioon, jonka valitsit Vaiheessa 3.
    Uusi kansikuva
    Vaihdettu kuva