Kotisivukone Ohje

Lisää tai korvaa kuva

Hienot valokuvat rohkaisevat kävijöitä tutkimaan sivustoasi. Saat pääsyn valtavaan kirjastoon tekijänoikeusmaksuttomia valokuvia. Lisäksi voit ladata palvelimelle omia .png-/.jpeg-/.jpg-muotoisia kuvia. Gif-kuvat animaatiolla tai ilman eivät toimi. Tiedostokoko voi olla jopa 30 Mt, mutta pienemmät tiedostot latautuvat nopeammin.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

Huomautus: Jos haluat lisätä tai vaihtaa tuotteiden kuvia Website Builder -verkkokaupassasi, katso Lisää fyysisiä tuotteita.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse kuva, jonka haluat korvata.
    • Kansikuvan tai taustavärin (Aloitussivusi ensimmäinen osio) voi lisätä tai vaihtaa napsauttamalla mitä tahansa osion kohtaa. Kun Otsikko-paneeli aukeaa, valitse Kansikuva/-media.
      Valitse otsikko ja sitten Kansikuva/-media
    • Sivustosi kaikissa muissa osissa valitse kuva. (Tämä ei ole mahdollista joissain osioissa, kuten Ota yhteyttä -kohdan kartta tai Alatunniste-osiot.)
  5. Valitse oikeasta paneelista joko Korvaa kuva tai Lisää kuva.
  6. Valitse hiljattain lisätyistä kuvista, tekijänoikeusmaksuttomista kuvista, kokoelmista, sosiaalisen median kuvista tai muusta. Tee oikeassa yläkulmassa avainsanahaku tai lataa palvelimelle uusi kuva. Avainsanahaku kohdistuu sekä omiin palvelimelle ladattuihin kuviin että kuvapankkikuviin. Kun olet valinnut kuvan, valitse Lisää.
  7. Muokkaa kuvaa käyttämällä zoomauksen liukusäädintä tai kiertopainikkeita. Joissain tapauksissa voit käyttää pistettä kuvan kiintopisteen asettamiseen. Voit luoda dramaattisen efektin käyttämällä mustavalkotilan vaihtokytkintä.
  8. Kirjoita lyhyt kuvaus Kerro tästä kuvasta -ruutuun. Tiedot parantavat sivustosi sijoitusta hakukoneissa ja auttavat kävijöitä, jotka käyttävät näytönlukijoita tai hitaita yhteyksiä.
  9. Kun lopetat muokkauksen, valitse Valmis.
  10. Kun olet valmis, muista valita Julkaise sivustoni.

Näytä, miten tämä tehdään...

Tämä video on osa opassarjaamme Kehittynyt suunnittelu ja media Kotisivukoneessa