Lisää tai korvaa kuva

Tämä video ja seuraavat tiedot selittävät, miten lisäät ja vaihdat kuvia GoCentral-sivustollasi.

Hyvät verkkosivuston kuvat herättävät vierailijoiden mielenkiinnon ja rohkaisevat heitä tutkimaan sivuston sisältöä. Kuvalla ei ole kokorajaa, mutta kuvan pitää olla .png- tai .jpeg/.jpg-tiedostomuodossa.

Näitä ohjeita voidaan käyttää kuvan lisäämiseen tai olemassa olevan kuvan korvaamiseen. Jos haluat sen sijaan käyttää ensimmäisessä osiossa pelkkää väriä, katso kohta Kansikuvan korvaaminen tasaisella värillä.

1. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  2. Napsauta mitä tahansa muuta osaa kuin Ota yhteyttä- tai alatunnisteosaa.
  3. Jos napsautat ensimmäistä osiota (otsikko), napsauta Otsikko-paneelissa
    kohtaa Kansikuva. napsauta kansikuvapainiketta
  4. Napsauta muissa kuvia sisältävissä osioissa kuvaa, jonka haluat korvata.
    napsauta osion kuvaa
  5. Oikeanpuoleisen paneelin toiminnot:
    • Lisää uusi kuva valitsemalla Omat kuvat -paneeli, napsauttamalla Lisää-painiketta ja siirtymällä haluamasi kuvan kohdalle. (Voit myös lisätä useita kuvia samanaikaisesti napauttamalla (matkapuhelin tai tabletti) tai napsauttamalla kutakin kuvaa samalla, kun painat Ctrl/Command-näppäintä (pöytätietokone).
    • Valitse vanhan kuvan tilalle valmiiksi lataamasi kuva napsauttamalla Omat kuvat -valokuvaruudukkoa.
      napsauta korvaavaa kuvaa

Voit myös napsauttaa Omat kuvat -painikkeen alla olevaa Kuvapankkikuvat-kohtaa, jos haluat valita tekijänoikeusvapaan kuvan. Katso Kuvapankkikuvan valitseminen.

6. Palaa vasemmalle osoittavaa nuolta napsauttamalla kuvanmuokkauspaneeliin, jossa voit rajata tai kiertää kuvaa. Katso Kuvan muokkaaminen.
  7. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  8. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).

Seuraavat askeleet