Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää tai muuta maksunsaajan tietoja

Näin voit lisätä uuden saajan tai tehdä muutoksia nykyisiin saajan tietoihin, mukaan lukien pankkitilisi, ensisijainen maksutapa ja ensisijainen verolomake.

Huomautus: Et voi muuttaa lempinimeä tai poistaa maksunsaajan tiliä, kun se on määritetty. Voit kuitenkin päivittää maksunsaajan tilitiedot milloin tahansa muuttaaksesi maksutietoja.

1. Siirry GoDaddy Oma profiili -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Maksunsaajat .
  3. Valitse, lisätäänkö uusi maksunsaaja vai päivitetäänkö olemassa oleva maksunsaajan tili:
    • Voit lisätä uuden tilin valitsemalla Lisää maksunsaaja . Anna tilille lempinimi (tätä ei voida muuttaa myöhemmin) ja valitse Lisää .
    • Jos haluat muokata olemassa olevaa tiliä, valitse Näytä/Muokkaa sen tilin vierestä, jonka haluat päivittää. Valitse Muokkaa Maksutietojen syöttö -näytössä .
  4. Anna tai muokkaa Osoite-osiossa tilisi tyyppiä (Henkilö tai Yritys), sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa, nimeä ja postiosoitetta. Jotkin kohteet saattavat tarvita hieman enemmän huomiota:
    • Fyysinen katuosoite vaaditaan tässä osiossa - ei postilaatikoita. Yhdysvaltalaiset asiakkaat voivat järjestää paperisen shekin lähettämisen postilaatikkoon, mutta sinun täytyy ottaa yhteyttä -asiakaspalveluun .
    • Jos pankkitilisi ei ole GoDaddy -tililläsi nimetyssä maassa, ota yhteyttä asiakastukeen .
  5. Kun olet valmis, valitse Seuraava .
    • Jos näet ilmoituksen siitä, että osoitettasi ei voida vahvistaa, tarkista osoite. Valitse Vahvista ja jatka, jos kaikki näyttää oikealta, tai tee korjauksia valitsemalla Muokkaa osoitetta.
  6. Valitse Maksutapa- osiossa avattavasta luettelosta maksutapa ja anna tarvittavat pankkitiedot. Tässä osassa on huomioitava muutama asia:
    • Jos valitset maksutapaksi PayPal, anna etu- ja sukunimesi täsmälleen siinä muodossa kuin ne näkyvät PayPal -profiilissasi. Sinun on ehkä lisättävä keskimmäinen nimesi Sukunimi -kenttään, jos se on PayPal -profiilissasi.
    • Valitse Maksutapa -luettelosta Odota omat maksut , jos haluat asettaa tilapäisen maksun lykkäyksen. Lykätämme maksujasi, kunnes muutat tätä valintaa.
    • Aivan Maksutavan alapuolella voit valita Muokkaa maksurajaani ja valita arvon luettelosta. Tämä määrittää vähimmäissumman, joka käynnistää maksun. Jos olet valmis oletusmäärän kanssa, sinun ei tarvitse muuttaa mitään.
    • Huomautus: Tässä on tietoja maksuista ja siirtomaksuista .

7. Kun olet valmis, valitse Seuraava .
  8. Täytä Verolomakkeet -osiossa verolomakkeen kentät ja valitse Seuraava . Kaikki on valmista!
    • Jos olet yhdysvaltalainen maksunsaaja mutta et ole Yhdysvaltain kansalainen, sinua pyydetään täyttämään W-8-verolomake yksilöille (tai W-8-verolomake yrityksille ). Compliance -tiimimme tarkistaa ja ottaa sinuun yhteyttä muutaman tunnin kuluessa lähettämisestä, jos tarvitset lisätietoja.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Kun määrität maksunsaajan tilin, linkitä maksunsaaja tuotteeseen, jota haluat käyttää sitä. Käytä alla olevia linkkejä jokaiselle tuotteelle, jota tarvitset:

Lisätietoja

• Lähetämme sähköposti -ilmoituksen tilitoiminnoista, kuten päivityksistä maksunsaajan tietoihin tai verolomakkeen tilaan.
  • Jos tarvitset apua oikean maksutavan määrittämisessä, suosittelemme keskustelemaan yritys- tai veroasianajajan kanssa.
  • Jos Compliance -tiimimme ottaa sinuun yhteyttä antaakseen lisätietoja, noudata maksunsaajan tilisi tarkastelun tai muokkauksen ohjeita. Sinua pyydetään lisäämään lisätietoja ja lähettämään valokuvallinen henkilötodistus.