Lisää tai muuta monivaiheinen todennusmenetelmä

Huomautus: Nämä ohjeet koskevat Microsoft 365 -tilejä. Jos yrität kirjautua sisään GoDaddy -tilillesi, lue sen sijaan tämä artikkeli.

Hallitse, miten todennat Microsoft 365 -sähköpostitilisi, kun kirjaudut sisään. Suosittelemme käyttämään vähintään kahta kirjautumistapaa siltä varalta, että menetät pääsyn ensisijaiseen menetelmään.

Lisää uusi kirjautumistapa

1. Valitse Lisää menetelmä .
  2. Valitse avattavasta luettelosta menetelmä, jonka haluat lisätä.
    • Todennussovellus : Saat ilmoituksen Microsoft Authenticator -sovelluksella kirjautumisen yhteydessä (suosittelemme tätä tapaa). Voit määrittää todennussovelluksen enintään viiteen laitteeseen.
    • Tekstiviestit : Saat tekstiviestin, kun kirjaudut sisään.
    • Puhelut : Soita puhelu, kun kirjaudut sisään.
    • Suojausavain : Käytä suojausavainta (kuten Yubikey tai Google Titan), kun kirjaudut sisään.
  3. Suorita vaiheet valitsemaasi menetelmää varten ja valitse Valmis .
  4. Huomautus: Sähköposti-ilmoitusten sisäänkirjautumistapa ei ole käytettävissä.

Muuta kirjautumistapaa

1. Valitse Oletuskirjautumistavan vierestä Muuta .
    valitse muutos
  2. Valitse avattavasta luettelosta kirjautumistapa. Valitse Vahvista .

Poista kirjautumistapa

1. Valitse Poista sen menetelmän vierestä, jonka haluat poistaa.
  2. Vahvista valinta valitsemalla OK.

Voit nyt määrittää uuden kirjautumistavan. Jos et enää halua käyttää sitä, sähköpostin ylläpitäjä voi poistaa MFA: n käytöstä .