Lisää tai muuta suosikkikuvake WordPressissä

Suosikkikuvake eli sivuston kuvake on kuva, jonka näet välilehdellä URL -osoitteen yläpuolella selaimessa. Se auttaa kävijöitä löytämään sivustosi, kun heillä on useita selainvälilehtiä auki. Näin voit hallita suosikkikuvakkeen asetuksia WordPress -hallintapaneelista.
WordPress -suosikkikuvake

Huomautus: Ennen kuin seuraat alla olevia ohjeita, varmista, että suosikkikuvakkeena käytettävä kuva on ladattu mediakirjastoon. Kuvan tulee olla neliö ja kooltaan vähintään 512 x 512 pikseliä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ulkoasu ja sitten Mukauta .

Huomautus: Jos näet Mukautuksen sijasta editorin sen jälkeen, kun olet valinnut Ulkoasu -valinnan , tutustu tähän artikkeliin ja lue lisää siitä, miten voit lisätä tai muuttaa suosikkikuvakettasi uudessa Site Editorissa.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sivuston identiteetti .
  4. Valitse Sivusto -kuvake -osiossa Vaihda kuvaa . Jos sivustollasi ei vielä ole suosikkikuvaketta, valitse Valitse sivusto -kuvake .
  5. Valitse Valitse kuva -kohdasta Mediakirjasto -välilehti.
  6. Etsi kuva, jota haluat käyttää sivuston kuvakkeena, ja valitse se. Valitse sitten Valitse.
  7. Valitse osio, jonka haluat näkyvän selaimessa, ja valitse sitten Rajaa kuva .
  8. Valitse Julkaise.