SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää tai poista aiheiden vaihtoehtoiset nimet UCC-varmenteistani

Aiheen vaihtoehtoiset nimet (SAN) ovat muita kuin ensisijaisia verkkotunnuksia, jotka on suojattu UCC SSL -varmenteellasi. Kun olet UCC-varmenne on julkaistu, voit lisätä tai poistaa Subject Alternative SAN -tietoja milloin tahansa.

Huomautus: SAN-verkkojen vaihtaminen luo uuden varmenteen, jonka sinun on tehtävä asenna palvelimellesi . Vanha varmenne on voimassa vain 72 tuntia uuden varmenteen antamisen jälkeen.

Aiheen vaihtoehtoisen nimen lisääminen

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja valitse sitten Hallitse muutettavan varmenteen kohdalla.
  3. Valitse Vaihda aiheiden vaihtoehtoisia nimiä .
  4. Sillä Lisää verkkotunnus , syötä SAN, jonka haluat lisätä, ja valitse sitten Lisätä . Jos haluat lisätä useita SAN-verkkoja, voit erottaa ne pilkuilla tai kirjoittaa ne yksi kerrallaan.
  5. Kun olet lisännyt SAN-verkot, valitse Lisää muutos ja valitse sitten Lähetä kaikki muutokset .

Huomautus: Vaikka UCC SSL: n ensisijainen verkkotunnus kattaa verkkotunnuksesi sekä www: lla että ilman sitä (kuten coolexample.com ja www.coolexample.com), sinun on varmistettava, että verkkotunnuksesi molemmat versiot sisällytetään erillisinä SAN-verkkoina, joihin on lisätty verkkotunnuksia (kuten coolexample.net tai mollysbarkandwine.com).

SSL-tunnuksesi julkaistaan ja on ladattavissa tililläsi tunnin sisällä.

Aiheen vaihtoehtoisen nimen poistaminen

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja valitse sitten Hallitse muutettavan varmenteen kohdalla.
  3. Valitse Vaihda aiheiden vaihtoehtoisia nimiä .
  4. Valitse poistettavan SAN-verkon oikealla puolellapunainen x ympyrässä . Toista kaikki muut poistettavat SAN-verkot.
  5. Kun olet valinnut poistettavat SAN-verkot, valitse Lisää muutos ja valitse Lähetä kaikki muutokset .
    Poista SAN punainen x ympyrästä

SSL-tunnuksesi julkaistaan ja on ladattavissa tililläsi tunnin sisällä.