Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

Microsoft 365 -ohjelmisto GoDaddyn tarjoamana Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää tai poista työntekijän käyttäjätili

Liiketoimintasi kasvaessa tiimiin voi liittyä uusia työntekijöitä tai työntekijöitä, jotka eivät ole enää kanssasi. Tässä on muutamia vinkkejä sähköpostin käyttäjien lisäämiseksi tai poistamiseksi tarpeen mukaan.

Uudet työntekijät

Kuinka jännittävää — joku liittyy tiimiisi! Annetaan heidän sähköpostiosoitteensa määrittää, jotta he ovat valmiita töihin.

  1. Luo ensin uudelle työntekijälle käyttäjätili. Sinulla on mahdollisuus syöttää salasana tai luoda tili väliaikaisella salasanalla.
  2. Anna työntekijälle uusi sähköpostiosoite ja salasana, jotta hän voi kirjautua sisään. Nämä ovat Office online- tai Outlook Web on -kirjautumissivut. Jos hänen tililleen on määritetty väliaikainen salasana, voit vaihtaa salasanan seuraavien ohjeiden avulla.
  3. Pysyäkseen yhteydessä työntekijä voi määrittää sähköpostin laitteilleen .
  4. Jos uudella käyttäjälläsi on Business Professional- tai Premium Security -sopimus, hän voi asentaa Office -sovelluksia . He voivat myös kirjautua sisään OneDriveen ja SharePointiin .

Entiset työntekijät

Kun työntekijä lähtee yrityksestäsi, on tärkeää poistaa käyttäjätili, jotta hän ei voi käyttää suojattuja tietojasi.

  1. Jos haluat estää työntekijää käyttämästä sähköpostitiliään, vaihda salasana ja kirjaudu ulos kaikista laitteista .
  2. Tallenna työntekijän sähköpostitiedot luomalla varmuuskopiotiedosto (.pst tai .ost).
  3. Poista käyttäjätili . Jos sinun ei tarvitse käyttää työntekijän sähköpostia, voit vain poistaa tilin luomatta varmuuskopiotiedostoa.
  4. Luo sähköpostiosoite uudelleen jaetuksi postilaatikoksi, jotta haluamasi käyttäjät vastaanottavat kaikki entiselle työntekijälle lähetetyt viestit. Jos tallensit sähköpostitiedot, voit myös tuoda varmuuskopiotiedoston (.pst tai .ost). jaettuun postilaatikkoon.

Lisätietoja

  • Voit käyttää jaettua postilaatikkoa sulkemalla Outlookin ja käynnistämällä sen uudelleen. Sinun pitäisi nähdä postilaatikko kansioissasi. Jos et, käytä jaettuja postilaatikoita näiden ohjeiden mukaisesti.