No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää tiedosto tai kansio sallittujen luetteloon

Jos saat Sivustosuojaus estetty -varoituksen, sinun on lisättävä kyseinen sivu Sivustosuojauksen palomuurin asetuksiin.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Sivustosuojaus ja varmuuskopioinnit -osiossa haluamasi Sivustosuojaus -tilin vieressä Hallitse .
  3. Valitse navigointivalikosta Palomuuri .
  4. Napsauta Asetukset ja napsauta sitten Käyttöoikeuksien hallinta .
  5. Napsauta sallittujen URL -osoitteiden polut -luettelo . Syötä tiedostopolku, jonka haluat lisätä sallittujen luetteloon, ja napsauta sallittujen luettelo .