Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää tietosuojakäytäntö verkkosivustolleni

Monet lait ympäri maailmaa edellyttävät, että yritykset antavat asiakkailleen/sivuston kävijöille tietoja siitä, kuinka heiltä mahdollisesti keräämiäsi henkilötietoja käsitellään ja käsitellään. Kysy neuvonantajaltasi, tarvitsetko yksityisyydensuojakäytäntöä, ja jos niin, mitä tietoja sen pitäisi sisältää ja tarjota.

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Vieritä sivusi päänäkymää kohtaan, johon haluat lisätä osion tietosuojakäytännöllesi, ja napsauta pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta

Huomautus: Kun uusi Euroopan unionin asiakas julkaisee Website Builder -palvelun ensimmäisen kerran, se lisää alatunnisteeseen linkin tyhjään Tietosuojakäytäntö -osioon.

5. Valitse tai etsi luettelosta Tietosuojakäytäntö .
    Napsauta Tietosuojakäytäntö -paneelia
  6. Valitse uusi osio Website Builder -pääikkunassa ja muokkaa käytäntöä oikeanpuoleisessa paneelissa.
    Mukauta paneelikenttiä
  7. Kun olet valmis, valitse Valmis paneelin yläosasta. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Valitse Esikatselu, niin näet, miltä ne näyttävät vierailijoille. Kun olet tyytyväinen tuloksiin, julkaise sivustosi .
    Esikatsele käytäntöäsi

Näytä, miten tämä tehdään...

Tämä video on osa sarjaa: Lisätoimintojen lisäys Kotisivukoneessa