Kotisivukone Ohje

Lisää tietosuojakäytäntö verkkosivustolleni

Euroopan unioni vaatii 25. toukokuuta 2018 alkaen, että verkkosivustot tiedottavat unionin jäsenmaista saapuville kävijöille, kuinka heidän tietojaan käsitellään sivustolla. Ohessa on ohjeita EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisten tietojen sisällyttämiseksi verkkosivustosi tietosuojakäytäntöön.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa. (Jos käytät tuotteen Website Builder verkkomyymälää, valitse vihreästä yläpalkista Hallitse kauppaa ja sitten Verkkosivusto.)
  3. Vieritä sivusi päänäkymää kohtaan, johon haluat lisätä tietosuojakäytännön osion, ja napsauta vihreää pluspainiketta.
    Napsauta vihreää pluspainiketta

Huomautus: Kun uusi Euroopan unionin alueelta saapuva kävijä saapuu palveluun Website Builder, verkkosivusto lisää alatunnisteeseen linkin tyhjään tietosuojakäytäntöön. Kun napsautat linkkiä, voit siirtyä suoraan vaiheeseen 7.

4. Vieritä oikean paneelin näkymää alas osioluetteloon ja valitse Näytä lisää.
    Napsauta Näytä lisää -painiketta
  5. Etsi Tietosuojakäytäntö-paneeli ja napsauta sitä.
    Napsauta Tietosuojakäytäntö-paneelia
  6. Lisää uusi osio napsauttamalla paneelin yläosassa näkyvää asettelua.
    Lisää osio napsauttamalla asettelua
  7. Napsauta sitten Website Builder -pääikkunan uutta osiota, jolloin voit muokata käytäntöä oikeanpuoleisessa paneelissa. (Asetus Korostusväri vaihtaa yksityisyyskäytännön taustaväriä.)
    Muokkaa paneelin kenttiä
  8. Kun olet valmis, valitse paneelin yläosasta Valmis.
  9. Muutokset tallennetaan automaattisesti, joten tarkasta kävijöille näkyvät valintasi napsauttamalla Esikatsele.
    Käytäntötekstin esikatselu
  10. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, valitse Julkaise sivusto (matkapuhelin) tai Julkaise (pöytätietokone tai tabletti).