GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää tilaajia lataamalla tiedosto

Voit lisätä tilaajia GoDaddy Email Marketing -tiliisi joukkona vain lataamalla tiedoston.

1. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Tilaajat -välilehti tilisi yläosassa.
  2. Napsauta Lisää tilaajat .
  3. Valitse Useita kerrallaan -välilehti.
  4. Napsauta Selaa ja valitse ladattava tiedosto.
  5. Huomautus: Jos tiedostosi sisältää enemmän tietoja kuin vain sähköpostiosoitteen, muista, että jokaisessa sarakkeessa on oltava otsikkorivi. Tällä tavalla tietosi voidaan lajitella asianmukaisesti.

6. Valitse luettelo, johon tilaajat tuodaan:
  7. Napsauta Lisää tilaajat .